Σάββατο, Αυγούστου 10, 2013

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:Το νέο κόλπο για να βάζουν χέρι στηντσέπη μας! (Εις το... διηνεκές

Πώς Alpha Bank και Eurobank παραπλάνησαν µικροκαταθέτες και Ασφαλιστικά Ταµεία!

Προσφέροντας δήθεν υψηλότερο επιτόκιο, τους παγίδευαν σε οµόλογα µειωµένης εξασφάλισης και υβριδικά χωρίς ηµεροµηνία λήξης (perpetual)!

Μετά την... αποµάκρυνση από το ταµείο, η τράπεζα δεν υποχρεούται να τα ξαναγοράσει στην ίδια τιµή, αλλά ΑΜΑ θέλει, ΟΠΟΤΕ θέλει και σε ΟΠΟΙΑ τιµή θέλει!

Perpetual... Ελληνιστί: Εις το διηνεκές... Σε πολύ απλά ελληνικά: Ζήσε Μάη. Και σύµφωνα µε την πρακτική των ελληνικών συστηµικών τραπεζών: Αµα δεις λεφτά γράψε µου...

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ Το ΧΩΝΙ και αυτήν την ΚΥΡΙΑΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- See more at: http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/3909-to-neo-kolpo-gia-na-bazoun-xeri-stin-tsepi-mas-eis-to-diinekes-mi-xasete-to-xoni-ait#sthash.wA7LilL1.dpuf

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι νέο. Η Alpha το ξεκίνησε το 2002 αφού δεν μπορούσε να δουλέψει το κόλπο του χρηματιστηρίου. Αδικείτε όμως τις άλλες "συστημικές" τράπεζες γιατί όλες το έκαναν και όλες έκαναν σκανδαλώδεις προτάσεις εξαγοράς μέχρι και στο 35%.

Κορόιδεψαν τον κόσμο γιατί τα συμβόλαια αγοράς έγραφαν μόνο ομόλογα και όλοι οι άλλοι χαρακτηρισμοί στα αγγλικά (perpetual, non cumulative, κλπ.) Έπαιρναν τηλ. όποιον είχε μία κατάθεση και τώρα το αρνούνται για να αποποιηθούν τις ευθύνες της παραπλάνησης και λένε ότι ο κόσμος προσήλθε μόνος του και τα ζήταγε. Ούτε τα ΔΣ των ασφαλιστικών ταμείων δεν ήξεραν τα δομημένα και αυτά είναι πολύ χειρότερα προϊόντα αλλά όλα τα έλεγαν ομόλογα και ήξερε ο καταθέτης. Μας δουλεύουν. Κανένας δημοσιογράφος δεν έχει τα κότσια να τα βάλει μαζί τους αν και έχουν γίνει καταγγελίες σε όλες τις εφημερίδες. Μπράβο στο Χωνί!