Τετάρτη, Αυγούστου 14, 2013

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Αυξημένη κίνηση το διήμερο 14-15 Αυγούστου σε λιμάνια και εθνικές οδούς, αφού φεύγουν και οι τελευταίοι αδειούχοι του καλοκαιριού.
Το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή είναι σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων και συμβουλεύει αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, να φτάνουν μιάμιση ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους των λιμανιών.


Την Τετάρτη, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, έχουν προγραμματιστεί 19 αναχωρήσεις πλοίων από τον Πειραιά, 15 από τον Αργοσαρωνικό, 11 από τη Ραφήνα και 6 από το Λαύριο.

H κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά ήταν αυξημένη από το πρωί, οπότε αναχωρούσαν τα πλοία για τις Κυκλάδες με την πληρότητα να αγγίζει το 100%.

Τον Δεκαπενταύγουστο θα αναχωρήσουν από τον Πειραιά 17 πλοία, 15 για τον Αργοσαρωνικό, 12 από τη Ραφήνα και 3 από το Λαύριο.

Η προαναγγελία των αναχωρήσεων και των αφίξεων των πλοίων όλο το 24ωρο, από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας γίνεται από το τηλέφωνο, στον αριθμό 14944 του ΟΤΕ και στο 14541 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΕΖΑ TV
14-8-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: