Σάββατο, Αυγούστου 17, 2013

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ:"ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ"-ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ

- "Θα καταρρεύσουν οι τράπεζες αν δεν απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί" λέει στην Realnews o Γιάννης Στουρνάρας και εξηγεί: "Θα τεθούν κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια ώστε να προστατεύονται αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη".
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ...ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ,ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ "ΕΝΤΟΛΕΩΝ-ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ" ΤΟΥΣ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ,Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΥΚΛΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣ.
ΠΡΕΖΑ TV
17-8-2013

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ...ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ.
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ??? ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ..... ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙΟ ΕΞΩ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ .....

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ είπε...

πουτσες μπλε, η κυβερνηση εχει τα ματ δεν την αγγιζει κανενας, και μια χαρα γιουσουφακι αποδειχτηκε ο ελληναρας, δε θα γινει τιποτα και θα αυτοκτονησουν μερικες δεκαδες χιλιαδες ψοφιμια ακομα, οπως ακριβως και εσυ δε θα κανεις απολυτως τιποτα και μονο θα καιγεσαι στο pc και θα βριζεις δημοσια τη γαμημενη μοιρα σου σαν δειλο γιουσουφακι που εισαι παρακαλωντας να γινει το τσιπριζαικο θαυμα. αλλα δε θα γινει κανενα θαυμα στη ζωη σου, τα ιδια και χειροτερα σκατα σε περιμενουν μεχρι να σου κοψουν και το ιντερνετ και επειδη εισαι μεγαλη κοτα θα το πιεις και αυτο με το ζουμι σου και θα το γυριζεις στην παλια "καλη" tv που ειναι και η πιο φτηνη πρεζα στη πιατσα.. τα χειροτερα ερχονται