Πέμπτη, Αυγούστου 01, 2013

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Watt+Volt

Ο αξιόπιστος πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος, η Watt+Volt, προχωράει σε ένα μεγάλο και καινοτόμο διαγωνισμό! Από κάθε 100 συμμετέχοντες ένας τυχερός κερδίζει το ρεύμα όλου του χρόνου ή ένα iphone5! Αν θες να αυξήσεις τις πιθανότητες σου, τότε πρέπει να ξέρεις, ότι με κάθε παραγγελία από την Domino's Pizza κερδίζεις ένα επιπλέον κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση! Όσα κουπόνια μαζέψεις, τόσες θα είναι και οι συμμετοχές σου! Μην χάνεις χρόνο! Κάλεσε στο 801 700 7080 ( ή 2130 189 199 από κινητό) για να σου δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες συμμετοχής. Μπορεί εσύ, να είσαι ο μεγάλος τυχερός!

Με το Διεθνές Πιστοποιημένο Πρότυπο ISO 9001:2008 Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας –Απαιτήσεις πιστοποιήθηκε επίσημα η εταιρεία WATT + VOLT.
Η πιστοποίηση έγινε από τον οργανισμό TUV HELLAS (μέλος του Γερμανικού TÜV NORD), έναν από τους κορυφαίους οργανισμούς πιστοποίησης και αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην πορεία ανάπτυξης της εταιρείας μας. Το ISO 9001 είναι διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για την διασφάλιση ποιότητας και την ποιοτική διαχείριση των επιχειρήσεων. Αποτελεί επιχειρησιακό μοντέλο που διασφαλίζει την προσδοκώμενη ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει μία επιχείρηση. Ο συστηματικός έλεγχος των επιχειρησιακών ενεργειών και διαδικασιών εξασφαλίζει την ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων του πελάτη που αποτελεί και πρωταρχικό στόχο της WATT + VOLT.
ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
(Η Watt & Volt A.E. ανήκει στις οικογένειες Χανδρή και Παπαναγιώτου και απέκτησε άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας το 2011 (ως Black Pearl Energy), για 200 MW. Έχει πελατολόγιο περίπου 7.000 καταναλωτών κυρίως στη μέση και τη χαμηλή τάση, ενώ επιδιώκει να επεκταθεί περαιτέρω στους οικιακούς καταναλωτές.)

ΠΡΕΖΑ TV
1-8-2013

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα μας δουλεύεις?????????Μιλάς για ξεπούλημα της ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ και μας βάζεις διαφήμιση του ιδιώτη?????

Ανώνυμος είπε...

με κουφανες...
τι δισφημιση ειναι αυτη?
Ποσα αρπαξατε?

Ανώνυμος είπε...

ρε συ πρέζα, δε γαμιέσαι λέω γω?

Ανώνυμος είπε...

τα μπικικίνια ουδείς εμίσησε

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτίλα...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ρε πατε καλα; δεν εχουμε παρει λεφτα για κανενα post . εξυπηρετηση κανουμε σε γνωστο μας.