Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2013

ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΑΧ...
Όταν η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, τα ξημερώματα, προσπάθησε να περάσει στα δικαστήρια με σακούλες σούπερ μάρκετ στα χέρια και ο αστυνομικός της το απαγόρευσε, η αντίδρασή της ήταν να τον απειλήσει πως θα φωνάξει τους... "δικούς μας"
Ξημερώματα Κυριακής και ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής δεν είχαν αποχωρήσει από την Ευελπίδων για να επιστρέψουν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. 


Εκεί παρέμεναν η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, η κόρη τους, Ουρανία και ο βουλευτής του κόμματος Αρτέμης Ματθαιόπουλος. 

Στις 03:30 τα ξημερώματα, η Ουρανία Μιχαλολιάκου μαζί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να μπουν στα δικαστήρια με δυο σακούλες σούπερ μάρκετ. «Σας παρακαλώ να παραδώσετε τα πράγματα στους κρατούμενους μόλις μεταφερθούν στη ΓΑΔΑ. Εδώ δεν λειτουργεί αυτή την ώρα το μηχάνημα ελέγχου» τους εξήγησαν οι αστυνομικοί, γράφει το enstoloi.gr. 

«Δώσε μου τα στοιχεία σου και θα δεις...» του απάντησε ο βουλευτής θυμωμένος ενώ η Ουρανία Μιχαλολιάκου το πήγε πιο πέρα: «Αν μαζέψω εδώ 1000 δικούς μας και ρίξουν τα κάγκελα, θα καταλάβεις σε ποιον λες όχι». 

«Δικαίωμα σας να το κάνετε και υποχρέωση μου να εφαρμόσω τον νόμο» της απάντησε ψύχραιμα ο αστυνομικός.
http://www.newsit.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
30-9-2013

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ουρανία ετοίμαζε σώβρακα και τιράντες για τον μπαμπάκα σου και κόψε τις μαλακίες. α, που 'σαι, φάε την μουσταλευριά που είναι στο ψυγείο και κλείσε και τον θερμοσίφωνα.

Ανώνυμος είπε...

αν θυμάμαι καλά χοντροουρανίτσα, την προηγούμενη εβδομάδα έγραψες πως είσαστε έτοιμοι να πεθάνετε για τις ιδέες σας.....ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΛΟΙΠΟΝ!