Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2013

ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Νέο αποκλεισμό και συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Παρασκευής, στα γραφεία του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), επί της οδού Μάρνη 22, στην Αθήνα, ο Σύλλογος Υπαλλήλων στα Ασφαλιστικά Ταμεία, αντιδρώντας στο κύμα διαθεσιμοτήτων - απολύσεων.

Σε ανάλογη κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία του ΕΤΕΑ στην οδό Φιλελλήνων, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που ολοκληρώνεται την Παρασκευή και ισχύει επίσης και για το ΤΠΔΥ, το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και το ΤΑΠΙΤ.


Από την πλευρά τους οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, κατέθεσαν συγκεκριμένο αγωνιστικό πλαίσιο πάλης σε μια σειρά γενικών συνελεύσεων.

Ειδικότερα πρότειναν, για Πέμπτη και Παρασκευή νέα 48ωρη απεργία με ταυτόχρονες παραστάσεις διαμαρτυρίας στην Κεντρική Διοίκηση του ΙΚΑ και σε άλλα Ταμεία, από κοινού με σωματεία εργαζομένων και συνταξιούχων. Από την ερχόμενη Δευτέρα νέες γενικές συνελεύσεις ανά υποκατάστημα και την ερχόμενη Παρασκευή νέα γενική συνέλευση με προοπτική άμεσης κλιμάκωσης του αγώνα. Ταυτόχρονα, αύριο και μεθαύριο να γίνουν συσκέψεις με σωματεία εργαζομένων και συνταξιούχων ώστε να συντονιστεί ο αγώνας από τα κάτω.
902.GR
ΠΡΕΖΑ TV
27-9-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: