Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2013

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΣ ΠΡΟΣ ΧΑΒΓΙΤΕΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: "ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΜΜΗ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ"


ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ -VIDEO

Η Χρυσή Αυγή είχε προαναγγείλει τη χθεσινή επίθεση στο Πέραμα μέσα από βίντεο στο youtube
Ο ΧΑ βουλευτής Λαγός υπόσχεται ότι θα φέρει πίσω τους εφοπλιστές, δημιουργώντας ομάδες κρούσης κατά απεργών εργαζομένων. 

left.gr
ΠΡΕΖΑ TV
13-9-2013

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές ότι Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ απευθύνονται στο ίδιο κοινό.Για αυτό η άνοδος των μεν,σήμανε την κάθοδο των δε.Όχι δεν είναι ίδιοι.Απλά είναι εξίσου περιττοί και αυτό κρατάμε.

Ανώνυμος είπε...

Η πτώση του ΚΚΕ συνοδεύτηκε από άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ (δηλ. η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΚΚΕ που μετακινήθηκε, μετακινήθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ).
Η πτώση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ συνοδεύτηκε από άνοδο της ΧΑ (η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΧΑ είναι παλιοί ψηφοφόροι των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ). Στο Πέραμα, όσο κι αν σου κάνει εντύπωση, υπήρχαν και ΠΑΣΟΚοι και ΝΔημοκράτες...

Το ΚΚΕ απευθύνεται σε ταξικά συνειδητοποιήμενους, ενώ η ΧΑ σε εξαθλιωμένους.

Ανώνυμος είπε...

Ιδιο κοινο ? Μα πως γκενειν αυτο θα λεγε ο μεγαλος Ογκουνσοτο ? Ο ενας λεει στο κοινο του κανε απεργιες και πορειες ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΣ και ο αλλος εμεις θα καθαρισουμε τον τοπο με πογκρομ , πηγαιντε να δουλεψετε και στυριξτε τους εφοπλιστες μας .

Οι μεν στυριζουν ιδεολογικα τον Μαρξ-Λενιν και οι δε μια μορφη εξουσιας που βγηκε μετα απο μελετη και παραποιηση του Μαρξ (γερμανικος εθνικοσοσιαλισμος-ΝΑΖΙ)

Δηλαδη εσυ αν ζουσες το 40 θα εβγενες εξω στον κοσμο τους φιλους σου και θα λεγες ελα μωρε και οι Ναζι και οι σοβιετικοι , η Χιτες και οι Ελλασιτες ειναι το ιδιο πραγμα.

Και ποοοοοσα αλλα που βαριεμε να στα γραψω .
Ακου μαλακα λοιπον . Το ΚΚΕ σε αντιθεση με οοοοοοοοοτι κομμα υπαρχει στη βουλη ειναι το μονο που σου λεει στα ισια οτι , Αν με βγαλετε κυβερνων κομμα δεν θα μπορω να αλλαξω τιποτα μονο μου , θα πρεπει να στυριξει και ο κοσμος ΕΜΠΡΑΚΤΑ στους δρομους .Το καταλαβενεις η θελεις και περαιτερω αναλυση ?

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΑ ξεκίνησε με δόλωμα τους μετανάστες κι τώρα συνεχίζει ανεμπόδιστα ως όργανο του κεφαλαίου επόμενος στόχος και πραγματικός τα διαλυμένα,ξεπουλημένα και αποδεκατισμένα συνδικάτα.Τώρα αν κάνεις απεργία θα τρως μερικές ξανάστροφες και θα έρχεσαι στα ίσα σου.Οι αποχαυνωμένοι, εξαθλιωμένοι συμπατριώτες μου πρωταγωνιστές μιας τραγωδίας. Οι ΧΑ είναι όργανο του κεφαλαίου δεν ενδιαφέρεται για την ευμάρεια της πλέμπας,στόχος της είναι η χειραγώγηση της μάζας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ολιγαρχικής μηχανής.Όποιος πληρωμένος χρυσαυγίτης αναγνώστης του ΠΡΕΖΑ!!!!θελήσει να μου την πέσει,ας μην κουραστεί με επιχειρήματα του στυλ οι αριστεροί κλπ. γιατί εγώ θα του πω ότι σε αντίθεση με αυτόν δεν είμαι πρόβατο και δεν χρειάζομαι κανέναν βοσκό.

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος που οι βαρβαροι απολιτιστοι μπραβοι, του αυτοαποκαλούμενου (παρα)μορφώματος "χρυση αυγη", επισκέφτηκαν το Πέραμα - με το σκατό στη κάλτσα όσα λεπτά ήταν εκεί, ενθυμούμενοι πολύ καλά ΤΙ ΞΥΛΟ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ - είναι ένας:

- θέλουνε να τραβήξουνε λίγο τα φώτα της δημοσιότητας, εν αναμονή της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ "τελετής μνήμης" που προγραμματίζουν στο Μελιγαλά, στην οποία θα μηνμονεύσουν ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ, τους οποίους φυσικά χρησιμοποιώντας την τεχνική του ευφημισμού και της προπαγάνδας θα παρουσιάσουν ως "θύματα"...Βέβαια, από τη στιγμή που οι χρυσαυγίτες στην πλειοψηφία τους είναι αμόρφωτοι (από επιλογή και όχι λόγο συνθηκών) το προπαγανδιστικό έργο των ανδρίκελων της "ηγεσίας" του (απο)κόμματος είναι σχετικά εύκολο.

Επειδή όμως οι χρυσαυγίτες είναι μια ρυπαρή, φοβισμένη και δίχως συνοχή μειοψηφία, δεν μας απασχολούν άλλο.

Τώρα για το ποιών τα οστά βρίσκονται στο πάτο της πηγάδας και το τι είδους "άνθρωποι" ήταν, το ξέρουνε όλοι πολύ καλά, ειδικά οι κάτοκοι της περιοχής εκείνης. Βέβαιο από ανθρωπιά και μόνο, σεβασμός στους νεκρούς και των 2 πλευρών...

κομμάντο "ΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ"

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΕΖΑ:

Πριν μερικούς μήνες γινόταν χαμός από σχόλια, κάτω από σχεδόν κάθε ανάρτηση, ειδικά αυτές για τους φασιστες.

Είναι γνωστό ότι πολλά blogs, αριστερά, δεξιά και "απολιτικ" δεν είναι παρά "δολώματα" για φακέλωμα πολιτών μέσω της έκφρασης των απόψεών τους.

Το ΠΡΕΖΑ μπορεί με κάποιο τρόπο να μας αποδείξει ότι δεν είναι τέτοιο;

Γιατί ΞΑΦΝΙΚΑ δεν σχολιάζει σχεδόν κανείς;

Μήπως η κινητικότητα των παλιότερων μηνών ήταν ένα μεγάλο "σκουλίκι-δόλωμα" που κουνιοταν για να προσεγγίσει "ψάρια";

Τα ρωτά χωρίς ίχνος ειρωνίας, αλλά με κάθε σεβασμό θέλω να μας πει η διαχείριση του ΠΡΕΖΑ κάτι πάνω σε αυτό.