Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2013

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΟΙ;;;

Υπαρχιφύλακας της αστυνομίας εκπαιδεύει χρυσαυγίτες στη μάχη σώμα με σώμα και στο χειρισμό ροπάλων.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το Έθνος φαίνεται ο αστυνομικός να παραδίδει μαθήματα... αυτοάμυνας σε μέλη του κόμματος, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και ανήλικα παιδιά.
Για την υπόθεση, που φέρνει για μία ακόμη φορά στο φως τα ακροδεξιά σταγονίδια στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ., έχει ενημερωθεί το αρχηγείο και σε βάρος του αστυνομικού έχει διαταχθεί ΕΔΕ.





Την ίδια στιγμή, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων έχει αποσταλεί στη Ρόδο, για να διερευνήσει τις καταγγελίες, καθώς και τη σχέση του αστυνομικού με τη Χρυσή Αυγή.
Ο υπαρχιφύλακας υπηρετεί στο αεροδρόμιο του νησιού. Συνάδελφοί του τον περιγράφουν στο Έθνος ως κλειστό χαρακτήρα, που διατηρούσε τυπικές σχέσεις μαζί τους.
Άλλωστε, στη Ρόδο είχε μετατεθεί, πριν από περίπου έναν χρόνο και δεν είχε προλάβει να γίνει γνωστός στους συναδέλφους του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν με τη συμπεριφορά του την υπηρεσία.
Το κουβάρι της συμμετοχής του αστυνομικού σε σεμινάριο αυτοάμυνας της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε να ξετυλίγεται, όταν η Τοπική Οργάνωση της Ρόδου δημοσίευσε, στις 9 Σεπτεμβρίου, στην ιστοσελίδα της τις επίμαχες φωτογραφίες.
Σε αυτές, ο αστυνομικός εμφανίζεται να διδάσκει σε ενήλικους και ανήλικους χρυσαυγίτες πολεμικές τέχνες και χειρισμό όπλων (ροπάλων). Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο αρχαίο στάδιο της Ρόδου και ο τίτλος του καλέσματος ήταν «Ένα μικρό Έθνος με τεράστια Ιστορία».


Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: Έθνος (από enikos.gr)
ΠΡΕΖΑ TV
27-9-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: