Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2013

ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Σε σκληρές ασκήσεις προετοιμασίας επιδίδονταν οι παραστρατιωτικές ομάδες της Χρυσής Αυγής. Νέα αδιάψευστα φωτογραφικά ντοκουμέντα παρουσιάζει και σήμερα η εφημερίδα "Το Εθνος".
Τη φροντίδα για τη διαρκή ετοιμότητα αναλάμβαναν εκπαιδευτές των Ειδικών Δυνάμεων.
Ναζιστικοί χαιρετισμοί μπροστά σε αναμμένη φωτιά στο ύπαιθρο, νυχτερινές ασκήσεις με... κάμψεις, τροχάδην και παροχή πρώτων βοηθειών, στολές παραλλαγής με μαχαίρια και πολλά όπλα.
Φαίνεται πως οι αποκαλύψεις για τη δράση της ακροδεξιάς παράταξης, δεν έχουν τέλος.
Σήμερα, η εφημερίδα "Το Έθνος", μετά και τις αποκαλυπτικές μαρτυρίες πρώην μελών της παράταξης για την αδίστακτη δράση των στελεχών της, φέρνει στο φως φωτογραφίες από την εκπαίδευσή τους, οι οποίες παραπέμπουν πέρα από κάθε αμφιβολία σε παραστρατιωτική οργάνωση που επιδίδεται σε νυχτερινά γυμνάσια στρατιωτικού τύπου.

Στις φωτογραφίες, τα πρόσωπα των συμμετεχόντων είναι αλλοιωμένα.
Φαίνεται ωστόσο καθαρά η δραστηριότητά τους, αλλά και η παρουσία εκπαιδευτή, ο οποίος σε όλες τις φάσεις της εκπαίδευσης φοράει κουκούλα που καλύπτει όλο το πρόσωπό του.
Τις φωτογραφίες έχουν δημοσιεύσει σε ανύποπτο χρόνο τα ίδια τα μέλη της τοπικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής Νίκαιας από το Δεκέμβριο του 2011, πριν δηλαδή από τις εκλογές που τους έβαλαν στο Κοινοβούλιο και ως τόπος αναφέρεται ένα νησί του Αργοσαρωνικού.
Τροχάδην, κάμψεις, έρπειν, μαχαίρια, παραλλαγή και ναζιστικοί χαιρετισμοί με εκπαιδευτές άντρες των Ειδικών Δυνάμεων Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτά έχει το πρόγραμμα της "στρατιωτικής σχολής" της Χρυσής Αυγής.
Νεαροί άνδρες με στολές παραλλαγής, κουκούλες full face και στρατιωτικά μαχαίρια περασμένα στις ζώνες τους χαιρετούν ναζιστικά, κρατώντας την ελληνική σημαία, τρέχουν ημίγυμνοι μέσα στο ψύχος και το σκοτάδι, επιδίδονται σε ασκήσεις "κάλυψης - προκάλυψης", μυούνται στο δόγμα του μίσους από τους επικεφαλής της οργάνωσης, επιδιδόμενοι σε "νύχτες εκπαίδευσης" καρικατούρα των νυχτερινών ασκήσεων στον Ελληνικό Στρατό.
Όσο οι μέρες από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα περνούν και ο κλοιός της αστυνομίας γύρω από την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής "σφίγγει", η Ομερτά μεταξύ πρώην αλλά και ενεργών μελών της Οργάνωσης παρουσιάζει ρωγμές.
Οι ομάδες κρούσης που αναλάμβαναν τη "βρώμικη δουλειά"
Τους ξυλοδαρμούς μεταναστών, τις καταδρομικές επιθέσεις σε βάρος αντιφασιστών και την εμπροσθοφυλακή σε αιματηρές συμπλοκές με αναρχικούς αναλαμβάνουν τα "Τάγματα Εφοδου".
Το επίλεκτο τμήμα των Ταγμάτων Εφόδου, τους "Πραιτωριανούς" της νεοναζιστικής οργάνωσης, αποτελούν μέλη της Τ.Ο. της Νίκαιας.
Η οργάνωση, μέλος της οποίας ήταν ο Ρουπακιάς, πρωτοστάτησε στη δολοφονική ενέδρα σε βάρος του Παύλου Φύσσα, τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης, ενώ φέρεται να είχε ενεργό ρόλο και στον άγριο ξυλοδαρμό των αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ, στο Πέραμα.
Η αποκάλυψη των εγκληματικών δραστηριοτήτων των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη και προβληματισμό στην Κυβέρνηση και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.
Δεν θα έπρεπε όμως να εκπλήσσει, αφού θα αρκούσε μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο προκειμένου να διαπιστώσει κανείς ιδίοις όμμασι τον τρόπο με τον οποίο "στρατολογούνται" τα μέλη των Ταγμάτων Εφόδου.
Η αποκάλυψη των εγκληματικών δραστηριοτήτων των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη και προβληματισμό στην Κυβέρνηση και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.
http://news247.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
23-9-2013

2 σχόλια:

71nasta είπε...

ειναι γνωστες σε ολους και σ αυτους που πιστευουν οτι δεν τους αφορα, οι μεθοδοι των φασιστων ανα τον κοσμο στον προσηλυτισμο ,στην προπαγανδα, στην στρατιωτικη οργανωση πρωτιστως, στις δολοφονικες ανανδρες επιθεσεις, στην χρηση των δημοκρατικων θεσμων για εδραιωση της ισχυς τους (κοινοβο-υ-λευτισμος,μηνυσεις στο θυμα,εξαγορα και χρηση μμε κλπ).
Το θεμα ειναι τωρα που το φιδι γιγαντωθηκε πως θα το σταματησουμε..

Ανώνυμος είπε...

¨Το θεμα ειναι τωρα που το φιδι γιγαντωθηκε πως θα το σταματησουμε¨

θα του κόψουμε το κεφάλι φίλε 11:02...μην ξεχνάς ότι το έχουμε ξανακάνει!!!