Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2013

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ #KILLAHP

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι η κηδεία του Παύλου Φύσσα, που έγινε στο νεκροταφείο του Σχιστού. Συγγενείς και φίλοι, ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου που δεν τον γνώριζαν αλλά συγκλονίστηκαν από τον θάνατό το, αποχαιρέτησαν τον 34χρονο που έπεσε νεκρός στο Κερατσίνι από τις μαχαιριές του χρυσαυγίτη Γ.Ρουπακιά. Πέραν του δολοφόνου -που ομολόγησε την πράξη του- η ΕΛ.ΑΣ ελπίζει να εντοπίσει και τον άνθρωπο που εκτιμάται ότι έδωσε την φονική εντολή καθώς ο δράστης δέχθηκε τηλεφώνημα και στη συνέχεια αναχώρησε από το σπίτι του για το σημείο της δολοφονίας.


Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της σημερινής "Ε", η σύζυγος του δράστη μίλησε στην αστυνομία για το επίμαχο τηλεφώνημα και οι αρχές ευλεπιστούν ότι η άρση τηλεφωνικού απορρήτου τόσο για το κινητό του 45χρονου αλλά και για τις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στην καφετέρια όπου βρισκόταν το θύμα πριν την επίθεση, θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Ο δράστης -που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων- έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 9 το πρωί του Σαββάτου. Ο υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες -πρόκειται για τη σύζυγο του δράστη, μία ακόμα γυναίκα που φέρεται ως συγγενικό πρόσωπο και τον υπεύθυνο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής του Πειραιά- θα οδηγηθούν σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον ανακριτή της εισαγγελίας Πειραιά προκειμένου να απολογηθούν.

Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια έρευνας από την αστυνομία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά βρέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Από τις χθεσινές αντιφασιστικές διαδηλώσεις και Νίκαια και Κερατσίνι και τα επεισόδια που σημειώθηκαν, η αστυνομία προχώρησε σε 130 προσαγωγές και 34 συλλήψεις. 


http://www.enet.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
19-9-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: