Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2013

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Π. ΦΥΣΣΑ #KILLAHP

Η ΕΛ.ΑΣ, απαντώντας σε καταγγελίες αυτόπτων μαρτύρων ότι οι πρώτοι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής πριν μαχαιρωθεί ο Παύλος Φύσσας, επιμένει ότι η πρώτη ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε την ώρα που έπεφτε αιμόφυρτος ο 34χρονος και γι' αυτό ο δράστης συνελήφθη επί τόπου.

Η Ασφάλεια Αττικής, με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, προσπαθεί να εντοπίσει εκείνους που τηλεφώνησαν στα μέλη της Χρυσής Αυγής και έστησαν ενέδρα στον 34χρονο Παύλο Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά.


Η αστυνομία εκτιμά ότι το τηλεφώνημα έγινε πιθανότατα από κάποιον από τους δύο που βρίσκονταν στην καφετέρια και αντήλλαξαν έντονες ματιές με τον 34χρονο, την ώρα που έβλεπαν  ποδόσφαιρο. 

Την τηλεφωνική ειδοποίηση του Γ. Ρουπακιά για να πάει στο σημείο που ήταν ο Π. Φύσσας και οι φίλοι του επιβεβαιώνει στην κατάθεσή της η σύζυγός του, η οποία λέει ότι ο 45χρονος έβλεπε ποδόσφαιρο στο σπίτι, όταν του τηλεφώνησαν και έφυγε άρον άρον.

Μετά τη δολοφονία του 34χρονου αντιφασίστα, η σύζυγος του δράστη μετέφερε ένα γκλόμπ και υλικό της Χρυσής Αυγής, που υπήρχε στο σπίτι της στην κατοικία της εξαδέλφης της, γι' αυτό συνελήφθησαν και οι δύο, οι οποίες αναμένεται να απολογηθούν την Πέμπτη.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι ο Ρουπακιάς είχε και οικονομική σχέση με τη Χρυσή Αυγή. 

Όπως λένε φίλοι του από το κόμμα, ο 45χρονος υποστήριζε άλλο κόμμα στο παρελθόν, όμως «στρατολογήθηκε» πριν από περίπου δύο χρόνια στη Χρυσή Αυγή, όπου κρατούσε το κυλικείο της Τοπικής Οργάνωσης, βοηθούσε στη διανομή τροφίμων βγάζοντας χαρτζιλίκι για να ενισχύσει το εισόδημα του, ενώ απασχολούνταν στο κόμμα και η γυναίκα του και η κόρη του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
  
http://www.enet.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
19-9-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: