Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2013

ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ #Nazis_behind_bars

ΒΓΗΚΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΙΘΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ-ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





ΠΡΕΖΑ TV
28-9-2013

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλέπεις Παύλο?
Παλικάρι μου το αίμα σου καθαρίζει το οξυγόνο μας από την μπόχα τους.
Χίλια μπράβο στην δικαιοσύνη που είχαμε σταματήσει να εμπιστευόμαστε!
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

7:11 .... θα έρθει και η στιγμή που στο όνομα της δημοκρατίας μόλις πέσει καμια μολότοφ θα πάρουν σειρά και αλλα κόμματα ... μάντεψε πια ... επικροτείται τις ίδιες πρακτικές που καταδικάζατε χρονια τώρα ... ποσο στενόμυαλοι κοντόφθαλμοι και γελοίοι είσαστε εσείς οι αριστεροί !!! ποσο τραγικά εύκολο είναι στις μέρες μας να φιμώσεις και αν χρειάζεται να εξαφανίσεις ένα πολιτικο κόμμα εκλεγμένο από τον λαό ... πήγε περίπατο η ελευθερια της άποψης και του λόγου ... Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να το λες ... ΒΟΛΤΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΥΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΕΠΑΙΞΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΚΟΛΟΟΜΑΔΕΣ" ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΗΔΑΕΙ ΑΛΛΟΣ !!! ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΛΑΚΑ E ΒΛΑΚΑ...!!! A ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ..... ΕΥΓΕ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάτε να κλάψετε σε κανένα χουντομπλοκ που έχετε πάθει καταιγίδα στο μυαλό από τον πανικό!

Όποιος δεν υποστηρίζει τους φασίστες, τον βαφτίζετε αμέσως αριστερό!

Ας καθαρίσουμε από την συμμορία δολοφόνων και θα θα έρθει και η σειρά των κλεφτών.

Ανώνυμος είπε...

8:27 πιο πανικό μορε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι στο τέλος με αυτήν την υπόθεση δες αυτό μήπως καταλάβεις....http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=StptWmIk2zw....όταν λες συμμορία δολοφόνων ποίους ακριβώς εννοείς γιατί εγώ σε αυτήν την κατηγορια κατατάσσω και πόλους από τον αριστερό χορό με πάμπολλα παραδείγματα...

Ανώνυμος είπε...

8:27 http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B1-vid

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν ειχαν μελανιες οι χρυσαυγιτες? Σαν τα πιτσιρικια στην Κοζανη...

Ανώνυμος είπε...

Tι γυρίσματα έχει όμως η ζωή...
Από το πολύ κλάμα θα χρειαστείτε τόσα χαρτομάντιλα που θα αναγκαστείτε να αγοράσετε από αυτούς που χτυπούσατε στα φανάρια!

Ανώνυμος είπε...

Τόσοι εκπρόσωποι της δικαιοσύνης και δεν σκέφτηκαν αυτό που σκέφτηκε ο μέγας δικηγόρος? Σώπα βρε παιδί μου!
Βρε κορόϊδα που πιάστηκαν!

Παρεμπιπτόντως κι εγώ είμαι σόι με τον Τσε, ο Βελιουχιώτης με έπαιζε στα γόνατά του, αλλά ζήτω οι φασίστες!
ΟΛΕ!

ΥΓ. Το παλικάρι ο Παπάς που είναι? οεο?

Ανώνυμος είπε...

9:02 προτιμω τα ελληνικα προιοντα :-D 9:08 σε τσούζει που υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να αποδειχτεί η όλη υπόθεση ένα φιάσκο ??? EEEEE ????? Y.G ΤΟΝ ΚΡΥΒΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ σχεδιάζουμε που θα πάει το κάθε τεθωρακισμένο ΧΑ ΧΑ.... ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??? ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ ??? ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ REEEEEEE ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ...!!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ????

Ανώνυμος είπε...

Γερμανοτσολια μην το παίζεις φιλιλευθερος, βρες καμία τρύπα να κρυφτεις γιατί έρχεται η σειρά σου.

Ανώνυμος είπε...

Αμετανοητε γερμανοτσολια ακόμη δεν κατάλαβες ότι τελείωσαν οι μαγκιες σας; Σεβασμό στο νεκρό. Σιγά, σιγά θα γυρισεις στην τρύπα πού κρυβοσουν τόσα χρόνια κοπριτη.

Ανώνυμος είπε...

Είναι νωρίς για σένα γερμανοτσολια να καταλάβεις τι σας περιμένει. Από την έκπληξη και το σοκ, θα θα βρεθειτε στην απόγνωση και τον πανικό.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς, για τόσο μαλακες σας έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

γερμανοφιλοι κοπριτες τελειωσατε. που ειναι οι χιλιαδες υποστηρικτες της συμμοριας ? 300 ταλαιπωρους ολους και ολους μαζεψατε. αλλα τι ιδεα να εχετε εσεις απο αλληλεγγυη. πατριδοκαηλοι βολεψακηδες καιροσκοποι της πλακας αχρηστοι νεοναζι στα λαγουμια σας γιατι αλλιως εχει και πηγαδα καθαρματα

Ανώνυμος είπε...

σιγα το καλσον κοπελιες....αλλα ξέχασα στα δικά σας χερια οι μολότοφ και τα "καλασνικοβ" δεν κάνουν φόνους επαναστατικό αγώνα κάνουν .... όπως τα κωλόπαιδα στην κοζάνη που πιάστηκαν οπλισμένα σαν αστακοί και ο άλλος στο πιο πάνω σχόλιο κάνει και παράπονα γιατί τους δείρανε... άντε στο διάολο καραγκιόζηδες έχετε και το Θρασος να μας αποκαλείται πατριδοκάπηλους εσείς που is διπλούν γίνατε το δεκανίκι δυο συγκυβερνήσεων την περίοδο της μεταπολίτευσης μια με ΝΔ και μια τώρα .... επίσης να κυβερνήσετε δεν επιδιώξατε ποτε μονο να φωνάζετε και να παίρνετε την μιστάρα ... έπρεπε να βγει η X.A για να γίνει έστω μια διανομή τροφίμων για τον λαό ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ

Ανώνυμος είπε...

Συνεχώς κατονομάζεται φασίστα οποιονδήποτε εκφραστή του Ελληνισμού και της Ελλάδος.

Τι είστε εσείς επιτέλους ; Μια συμμορία του αριστερού φασισμού του Λένιν και του Στάλιν που μαζί εξόντωσαν 37.000.000 ανθρώπους από το 1917 μέχρι και το 1950 εκτός από θύματα του 2 παγκοσμίου πολέμου που ήταν άλλα 40.000.000 άνθρωποι βάσει της ανακοίνωσης στην βουλή της ΕΑΚ ( Ένωσης Ανεξάρτητων Κρατών που έγινε μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ ).

Βάσει των ίδιων ανακοινώσεων της ΕΑΚ 1991 και το 1992 μόνο στην Ουκρανία 7.000.000 άνθρωποι πέθαναν από την πείνα τα έτη 1929 έως 1935 το απάνθρωπο αριστερό κτήνος αφού μάζεψε όλο το σιτάρι στα λεγόμενα ( Σοβ Χοζ ) άφησε τους ανθρώπους να πεθαίνουν από την πείνα.

Το 1992 η Ρώσικη τηλεόραση πρόβαλε και το σχετικό video να πυροβολούν οι μπολσεβίκοι κατά του άμαχου πληθυσμού που είχε ξεχυθεί στους δρόμους και ήταν έτοιμος να σπάσει τα λουκέτα των αποθηκών των Σαβ Χοζ για να προμηθευτεί τον κόπου του. Εκατομμύρια αθώοι εκτελέστηκαν από τους, Μπολσεβίκους.

Το 1939 ο κομουνισμός συμφώνησε και έκανε την συμφωνία με τον Χίτλερ και τον ναζισμό της μη επιθέσεως, μεταξύ των αρχηγών Αδορφ Χίτλερ και του Ιωσήφ Στάλιν Τσουντασβίλι.

Ο Στάλιν σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο προμήθευε τους ναζιστές με άρματα μάχης όπλα, πυροβόλα, σίδερο, χαλκό, και άλλων ειδών πρώτες ύλες. Με την βοήθεια της Σοβιετικής Ένωσης του Στάλιν, ο Χίτλερ των Ναζί θα επιτεθεί καταστρεπτικά εναντίων όλης της ανθρωπότητας αλλά και κατα της Πατρίδας μας της Ελλάδος.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...!!!!!!!! ΚΑΘΙΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

αυτες τις μαλακιες σας μαθαινουν στην τοπικη 2.56 ?κριμα που κλεισατε και τα γραφεια και απο δω και περα τερμα η κατηχηση και οχι τιποτα αλλο, ειστε τοσο ζωα που θα τα ξεχαστε και δεν θα χετε καραμελα να πιπιλιζετε. καλη υπομονη καμια 15ρια χρονια μεχρι να βγουν οι φωστηρες φασιστοαρχηγοι σας μοσχαρια αιλοιναραδαις

Ανώνυμος είπε...

φαίνεται οι φασίστες να διορθώνουν σιγά σιγά την ορθογραφία τους... ρε μπετόβλακες συμβουλεύεστε λεξικό; αν θέλετε παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα. με κάθε λάθος δώρο μια σφαλιάρα. για αρχή τουλάχιστον. τον πούλο τώρα αποβράσματα.

Ανώνυμος είπε...

Τις πιπες θα τις κάνεις εσύ στους πακιστανους πανιβλακα μέσα στη φυλακή. Σε περιμένουν με ανοιχτές αγκαλες.

Ανώνυμος είπε...

Άσε την ιστορία και ετοίμασε βαλίτσες για κορυδαλο φασιστακι. Δε χρειάζεσαι πολλά, ένα κυλοτακι κι ένα καλσον είναι αρκετά. Και προσοχή όταν σου πέφτει το σαπούνι στα ντουζ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ...ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ....ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ....ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΑΠΕΣ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!