Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2013

VIDEOS ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

 ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ,ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ  ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ...
ΕΞΑΛΟΥ,ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΝΤΑΒΑΔΕΣ,ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ.
---ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ---
---ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ---

- Η επίθεση έγινε 12.30 με 1.00 τα ξημερώματα στην λεωφόρο Δημοκρατίας 
- Όπως καταγγέλουν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έκαναν αφισοκόλληση όταν δέχθηκαν επίθεση από περίπου 40 άτομα με διακριτικά της Χρυσής Αυγής
- Μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο - Καταγγελίες από τον Πρόεδρο του Συνδικάτου Μετάλλου για αδιαφορία της αστυνομίας
- Τι δήλωσε στο Νewsit αυτόπτης μάρτυρας - Περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την επίθεση
- ΣΥΡΙΖΑ: Θρασύδειλη ναζιστική συμμορία - Αιχμές για την στάση της αστυνομίας αλλά και για πολιτική στήριξη εκ μέρους της ΝΔ
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ


Όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα. Εκείνη την ώρα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έκαναν αφισοκόλληση για το φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Σύμφωνα με την αστυνομία αλλά και όπως περιγράφει στο Νewsit ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Σωτήρης Πουλικόγιαννης, τα 30 μέλη του ΚΚΕ είδαν να βγαίνουν από τα στενά περίπου 50 άτομα που κρατούσαν λοστούς  ρόπαλα με καρφιά και καδρόνια και επιτέθηκαν στους αφισοκολλητές.
Όπως είπε ο κ. Πουλικόγιαννης, προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση και αμέσως μετά οι άγνωστοι οι οποίοι φορούσαν μπλούζες με το σήμα της Χρυσής Αυγής και ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και καδρόνια, τους επιτέθηκαν. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα και το αποτέλεσμα ήταν 9 τραυματίες.
Οπως καταγγέλουν τα μέλη του ΚΚΕ που δέχθηκαν την επίθεση οι Χρυσαυγίτες προκάλεσαν και μεγάλες φθορές στα αυτοκίνητα των αφισοκολλητών. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι όπως καταγγέλει ο κ. Πουλικόγιαννης, μόλις έφτασε η αστυνομία και ενώ κάποιοι από τους δράστες παρέμεναν στην περιοχή, δεν έγινε καμμία κίνηση για την σύλληψή τους παρά τις εκκλησεις και των περίοικων.










ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ 
http://www.newsit.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
13-9-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!
ΕΣΕΙΣ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝΕ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ, ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ!

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΑ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΣΙ ΞΗΓΙΕΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΛΑΨΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ.

ΠΑΟΚ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ!