Κυριακή, Οκτωβρίου 13, 2013

Η ΔΕΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕ «ΚΑΠΕΛΟ» 160% ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ «ΑΙΜΑ» ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

«Εξαφανίστηκε» ο -κατά τα άλλα λαλίστατος- κ. Ζερβός, µετά την αποκάλυψη από Το ΧΩΝΙ για την αιµοδιψή επιστολή του προς τον Παπακωνσταντίνου! Μεγάλη έρευνα για το κόστος του ρεύµατος στην Ελλάδα, έναντι της Ευρώπης.
Την περασµένη Κυριακή, Το ΧΩΝΙ αποκάλυψε την απίστευτα κυνική επιστολή του επικεφαλής της ∆ΕΗ, στην οποία ο Αρθούρος Ζερβός –σαν άλλος... γεροτοκογλύφος- καθόταν και µετρούσε, ευρώ το ευρώ, πόσα έχει να κερδίσει η ∆ΗΜΟΣΙΑ Επιχείρηση Ηλεκτρισµού αν κλείσουν καµιά 35αριά ελληνικές βιοµηχανίες και µείνουν στο δρόµο 120.000 ελληνικές οικογένειες! 


Η αποκάλυψη προκάλεσε σάλο, διότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύµβουλος της ∆ΕΗ δεν αρκέστηκε να αναφέρει τους αιµοδιψείς του υπολογισµούς σε επίσηµη επιστολή προς τον τότε πολιτικό του προϊστάµενο, υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής, Γ. Παπακωνσταντίνου. Ο άνθρωπος έφτασε σε τέτοιο σηµείο παραλογισµού, που ανέθεσε στις υπηρεσίες της ∆ΕΗ ειδική µελέτη, µε την οποία υπολόγισαν πόσο έχει να κερδίσει η ∆ΗΜΟΣΙΑ εταιρεία από το «λουκέτο» ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ από τους µεγάλους της πελάτες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΠΡΕΖΑ TV
13-10-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: