Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2013

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΡΤ3: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ

Τέσσερις μήνες κλείνουν σήμερα από τη μέρα που έπεσε το 'μαύρο' στην ΕΡΤ και ακόμη μια 'μαύρη' είδηση σκίασε τη μέρα. Η Γιάννα, 46 χρονών, μητέρα μιας εικοσάχρονης κόρης, διοικητική υπάλληλος της ΕΡΤ3, εργαζόμενη επι χρόνια στο γραφείο κίνησης, δεν άντεξε άλλο την πίεση της ανεργίας και του αδιεξόδου.


Το βράδυ της Τετάρτης λύγισε. Πήδηξε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμενε στην οδό Περδίκα και μολονότι σύντομα έφτασε στον τόπο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η άτυχη γυναίκα είχε ήδη εκπνεύσει.

Ήταν μια από τους εκατοντάδες εργαζόμενους που έμειναν στο δρόμο μετά το ξαφνικό λουκέτο της ΕΡΤ. Μία από τους πολλούς ανέργους πλέον στην Ελλάδα που πάλευε και αυτή με τα άγρια θηρία. Αυτά που επιτίθενται κυρίως στην ψυχή. Και αυτή τη μάχη πολλοί συνάνθρωποι μας δυστυχώς την χάνουν πλέον καθημερινά.

Οι συνάδερφοι της μας είπαν πως άντεχε γιατί είχε από κάπου να κρατηθεί. Είναι σίγουροι ότι αυτό που της έδωσε τη 'σμπρωξιά' στο κενό ήταν η περιπέτεια με την ΕΡΤ, η ανεργία...

«Πόσοι ακόμα, για πόσο ακόμα;», έγραψε κάποιος στο διαδίκτυο. Και αυτή είναι η ουσιαστική απορία.

Ε.Σ.

- See more at: http://www.toxwni.gr/ellada/item/6656-sok-stin-ert3-aitoktonise-apolimeni-mitera-boutia-sto-keno#sthash.U4fASp0C.dpuf


ΠΡΕΖΑ TV
10-10-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: