Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2013

Η ΒΥΣΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Η Τζούλια Αλεξανδράτου με αποκλειστική δήλωσή της στο TLIFE, παραδέχθηκε ότι πήγε με τον Γεράσιμο Ζαγορίτη στο Πολεμικό Μουσείο για να κάνουν πλάκα στους υπόλοιπους φαντάρους και ότι εκείνος επέμενε να πάνε εκεί μετά τη διασκέδασή τους.
Αυτά συνέβαιναν όταν χιλιάδες φαντάροι, παιδιά λαικών οικογενειών, πάγωναν στα σύνορα  και σημειώνονταν ρεκόρ αυτοκτονιών φαντάρων επί υπουργίας Ευ.Μειμαράκη στο ΥΠΕΘΑ.
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...


Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί ένα παραδοσιακό κάστρο των βυσμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Με κεντρικά οργανωμένο τρόπο οι πολιτικές νεολαίες των δύο καθεστωτικών κομμάτων οργάνωναν για χρόνια τις άθλιες Μετατάξεις και Μεταθέσεις της κομματικής τους πελατείας και των γόνων πλουσίων οικογενειών.
Από τα πιο γνωστά σκάνδαλα ήταν το πέρασμα του Κασιδόκωστα-Λάτση, του Ζαγορίτη, συγγενικού προσώπου της Ντότρας Μπακογιάννη.
Παρά όμως τις όποιες δεσμεύσεις του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου για το σεβασμό των δικαιωμάτων των φαντάρων και την εξασφάλιση της ισότητας, στην πράξη αποδεινύεται ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει.
Η πολιτική ηγεσία των Δ.Αβραμόπουλου, Δαβάκη, Γεννηματά και του ΑΓΕΝ Αντιναυάρχου Ευ.Αποστολάκη προκαλεί καθώς κινείται με κομματικά κριτήρια, βολεύει την κομματικλή πελατεία και με εξτρεμιστικό τρόπο παραβιάζει τις όποιες διαταγές και προβλέψει κοινωνκών κριτηρίων διέπουν τις μεταθέσεις των συναδέλφων ναυτών.
Σύμφωνα όμως τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας,  σε αυτό το άθλιο καθεστώς βολέματος των πλουσίων και αρεστών, έβαλε μπουρλότο «μια μητέρα ναύτη από τη Πάτρα που έκανε άνω κάτω τις μεταθέσεις του Πολεμικού Ναυτικού. Και είχε και δίκιο. Ο γιος της είχε καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά που αποδείκνυαν την εξαιρετικά άσχημη οικονομική κατάσταση της οικογενειάς τους. Κι όμως τα δικαιολογητικά δεν είχαν αποτέλεσμα. Όλα μέχρι εδώ ας πούμε ότι είναι λογικά.
Μόνο που το ΠΝ στην Πάτρα έχει πολύ κόσμο σε κάθε σειρά. Έτσι και στην τελευταία!
Η μητέρα του ναύτη όμως δεν το άφησε έτσι το θέμα. Τηλεφώνησε στο ΓΕΝ , βρήκε ποιοι ασχολούνται με τις μεταθέσεις και άρχισε να τους λέει ένα ένα τα ονόματα που έστειλαν στην Πάτρα.
Και όλοι τους προέρχονταν από ευκατάστατες οικογένειες.
Ακόμη τρέχουν για να τα μπαλώσουν και να στείλουν τον ναύτη στην Πάτρα όπως -μονο αυτός απ΄ ότι φαίνεται – δικαιούται»!
Μια συμβουλή έχουμε να δώσουμε στον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο:
ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ-ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com 
ΠΡΕΖΑ TV
16-10-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: