Τετάρτη, Οκτωβρίου 02, 2013

ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ «ΔΕΜΕΝΗ» ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Χαμηλούς τόνους συνιστούν προς όλες τις κατευθύνσεις δικαστικές πηγές, με αφορμή δηλώσεις περί δικαίωσης των κατηγορουμένων βουλευτών της ΧΑ που αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Έγκυροι δικαστικοί κύκλοι, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τονίζουν ότι οι τρεις βουλευτές δεν απώλεσαν την ιδιότητα του κατηγορουμένου στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς η διερεύνηση των στοιχείων συνεχίζεται.


Υπογραμμίζουν μάλιστα, ότι η επιβολή περιοριστικών όρων έχει συγκεκριμένη νομική ερμηνεία σύμφωνα με την οποία δεν έχουν εκλείψει τα στοιχεία βάσει των οποίων απαγγέλθηκαν κατηγορίες. 

Αντίθετα σημειώνουν ότι τα στοιχεία θεωρούνται «δεμένα» πλην όμως οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι δεν κρίθηκαν ύποπτοι φυγής, ούτε ύποπτοι διάπραξης νέων αδικημάτων, καθώς είναι πλέον γνωστά πρόσωπα και γεγονότα, όπως και οι μεταξύ τους διασυνδέσεις.

Τέλος, αναφέρουν ότι η προφυλάκιση του Γιάννη Λαγού ήταν μονόδρομος, καθώς τα στοιχεία συνδέουν άμεσα τον βουλευτή με την υπόθεση της δολοφονίας του μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
2-10-2013

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκατά στα μούτρα σας νανάκια της δικαιοσύνης, παγκόσμια ρεζίλια.

Εμείς τι φταίμε ρε να τους τρώμε στην μάπα με την παραπάνω έπαρσή τους τώρα, ε? Ανίκανοι!

Ανακατεύτηκαν τα στομάχια μας πλέον, αηδιάσαμε όσο δεν παίρνει, ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ το αντιλαμβάνεστε?
Κι εσένα υπέρτατη "δικαιοσύνη" κι εσένα άπατε υπόκοσμε.

Σκατά στα μούτρα ρε! νάναι ασορτί με τις ψυχές σας.


Ανώνυμος είπε...

Φίλε μη φρικαρεις. Τώρα θα είναι ποίο δύσκολα για αυτά τα καθάρματα να ενεργούν όπως στο παρελθόν, συν ότι πλέον τους αφήνουν ελεύθερους να παγιδευτουν μόνοι τους. Ξέρω τις άθλια δικαιοσηνη έχουμε αλλά σ'αυτη την περίπτωση σωστά ενεργούν. Ο χρόνος κυλά πλέον καταστροφικά για τα φασισταρια, γι' αυτό βγαίνουν οι Φαηλοι και οι Λαζαριδιδες με αυτές τις δηλώσεις. Επιπλέον τους έχουν τελειώσει τα ακροδεξιά απο-κομματα για δεκανικι στη βουλή και έχουν παρανοϊσει. Ξέρουν ότι έρχεται μεγάλη καρπαζιά από τον κοσμάκη. ΑΔΈΡΦΙΑ μη φοβαστε αυτά πού κάνουν είναι οι τελευταίοι σπασμοί τού ετοιμοθανατου σαπιου συστήματος τους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΙ
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, Ε? ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΔΙΚΩ.. ΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΔΙ ΜΑΤΙ...

ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ, ΑΛΛΑ Δ-Ε-Ν ΑΘΩΩΘΗΚΑΤΕ.
ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΦΑΚΑ.
ΤΟΣΟ IQ ΕΧΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τσιμπουκλη γερμανοτσολια δεν τρομαζεις κανένα πια. Έρχεται "εμφιλιος" , αλλά στις δικές σας τάξεις. Πολλοί δικοι σας έχουν κελαηδησει και δε θα ξέρετε ποιόν να εμπιστευθητε τέτοιοι ρουφιανοι και χιμπατζηδες πού είστε. Τα επόμενα μαχαιρωματα θα πέσουν μεταξύ σας. Αλληλοσκωτοθητε μεταξύ σας να ξεβρωμησει ο τόπος.