Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2013

ΈΡΕΥΝΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Έρευνες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διενεργήθηκαν σε δύο διαμερίσματα, στους Αμπελόκηπους και το Βύρωνα την Κυριακή. Στο διαμέρισμα των Αμπελοκήπων, ιδιοκτησίας της κόρης του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανίας, η οποία ήταν παρούσα στη διαδικασία, πραγματοποιήθηκαν τρεις προσαγωγές, εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη. Ολόκληρο οπλοστάσιο εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του Βύρωνα.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση, οι έρευνες στα δύο διαμερίσματα πραγματοποιήθηκαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στο πλαίσιο της διευρεύνησης της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, με παραγγελία του ανακριτή.

Σε ό,τι αφορά το διαμέρισμα της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα έγινε κατόπιν συνεννοήσεως, ώστε να είναι παρούσα ως ιδιοκτήτρια της οικίας. Κατά τις πληροφορίες, στο διαμέρισμα διαμένει μέλος της ΧΑ. 

Κατά την έρευνα στην κατοικία εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ζευγάρι χειροπέδων, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και εξαρτήματά τους, καθώς και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερα.

Από το διαμέρισμα προσήχθησαν τρία άτομα. Η μια προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη και αφορά το μέλος της ΧΑ, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το πτυσσόμενο μαχαίρι. Δεν έχει διευκρινιστεί ποιοι ήταν οι άλλοι δύο προσαχθέντες και εάν μεταξύ αυτών ήταν και η κόρη του Ν.Μιχαλολιάκου.

Σε ό,τι αφορά το διαμέρισμα στο Βύρωνα, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εντόπισε ολόκληρο οπλοστάσιο.

Ειδικότερα, κατασχέθηκαν επτά καραμπίνες (η μία μη λειτουργική χωρίς άδεια και έξι με άδεια), πέντε αεροβόλα, ένα περίστροφο (μη λειτουργικό), δύο πιστόλια αερίου, 15 μαχαίρια και φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
7-10-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: