Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2013

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ…ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ "ΓΚΑΦΑ" ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ!!!!
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, κατά την απολογία του, αρνήθηκε την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και έκανε λόγο για δίωξη με πολιτικά κίνητρα.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ολοκλήρωσε, λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τρίτης, την απολογία του, εγκαινιάζοντας τον χορό των απολογιών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κατά την απολογία του ενώπιον του ειδικού ανακριτή Διαφθοράς, αρνήθηκε την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και έκανε λόγο για δίωξη με πολιτικά κίνητρα. Παράλληλα, αμφισβήτησε τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που υπάρχουν στις δικογραφίες, τις οποίες χαρακτήρισε ως ψεύτικες, ενώ αμφισβήτησε και την αξιοπιστία του ενός από τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες.


Τηρώντας τη γραμμή που από την αρχή προέβαλαν οι κατηγορούμενοι βουλευτές, φέρεται να υποστήριξε ότι η δίωξη είναι πολιτική και επισημαίνει ότι η απαγγελία κατηγοριών υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών. Ο βουλευτής, σύμφωνα με πληροφορίες, υπογράμμισε ότι ο ρόλος που είχε στη Χρυσή Αυγή ήταν αυτός του εκπροσώπου Τύπου.

Στη συνέχεια, στο γραφείο των ανακριτών διαφθοράς Σπύρου Γεωργουλέα και Χρήστου Πρωτόπαπα, που ανέλαβαν την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, εισήλθε για να απολογηθεί ο Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ αναμένεται να απολογηθούν και οιΓιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος.

Οι κατηγορούμενοι για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση οδηγήθηκαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εισήλθαν στον χώρο των γραφείων από την πίσω και όχι από την κεντρική πόρτα του κτιρίου.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος ζήτησε να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς θα απολογηθεί την Πέμπτη.

efsyn.gr
ΠΡΕΖΑ TV
1-10-2013

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den sas perase kariolides,i dolofonia gia dolofonia opadon.afto htane e3arxis to f8ino sxedio sas.mpastardia.pigente twra filaki ekei pou sas perimenoune arketi metanastes na sas 3ekoliasoune.

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να λες εισαι ακυρος, ουτε καν διαβασα το σχολίο σου.Αν το γραφες στα Ελληνικα θα το διαβαζα και πιθανόν να συμφωνουσα μαζι σου.

Ανώνυμος είπε...

δεν σας πέρασε καριόληδες η δολοφονία για δολοφονια οπαδών.
αυτό ήτανε εξ αρχής το φτηνό σχέδιό σας, μπαστάρδια.
Πηγαίνετε τώρα φυλακή, εκεί που σας περιμένουνε αρκετοί μετανάστες να σας ξεκωλιάσουνε.

Το έγραψα στα Ελληνικά, Αν το διαβάσεις...ante gamisou (αυτό δεν θα το διαβάσεις μάλλον).
Αν συμφωνήσεις...ante xanagamisou. (ούτε αυτό διαβάζεται)
Kαι Αν διαφωνείς...vale ena aggouri ston kolo sou (αυτό ούτε εγώ θα το διάβαζα)

Τώρα είμαι έγκυρος????

Ανώνυμος είπε...

Τι παθατε μαλακες χιτες?Σας πεταξε εξω η μαμα δεξια και βαλατε τα κλαματα ? Ποτε θα καταλαβετε οτι ησασταν τα γιουσουφακια της κυβερνησης ??? στοκοι . αντε να πεταξετε πετρες σε καμια πορεια(συνταγμα-κερατσινι κλπ) στον κοσμο και αντε γαμηθειτε μετα με την ησυχια σας αντισυτιμικουρηδες μου εσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΕΣ ΧΙΤΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ!