Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2013

ΑΙΤΗΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

...ΠΟΥ ΣΗΜΑΕΙ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΝΙΕΣ...ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΟΛΕΥΕΙ...
ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕ ΤΩΡΑ...ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ...ΩΣ ΧΑΡΤΙ ΠΙΕΣΗΣ...
ΒΡΩΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει τις επόμενες μέρες πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση των υποβρυχίων, ανακοίνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, από το βήμα της Βουλής.


Προηγήθηκε σφοδρή αντιπαράθεση, με επίκεντρο τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ο οποίος είπε ότι το κόμμα του δηλώνει ανοιχτό για την σύσταση μιας Εξεταστικής και για τα ομόλογα.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την ΝΔ ότι σήμερα αλλάζει στάση για την εξεταστική «την οποία ουσιαστικά εδέχθη ο κ. Αβραμόπουλος» και υποστήριξε πως με αυτό τον τρόπο διαφυλάττει τον συνέταιρό της κ. Βενιζέλο.

Απαντώντας στον κ. Καμμένο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος είπε πως είναι τουλάχιστον περίεργο να εγκαλούν τον μόνο υπουργό που έφερε το θέμα στη Βουλή, μόνο και μόνο επειδή είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Όπως πρόσθεσε ο κ. Κουκουλόπουλος αυτό «καθίσταται τουλάχιστον περίεργο να γίνεται αυτό μια μέρα που η Βουλή παίρνει την ιστορική απόφαση για πρόταση που έκανε ο κ. Βενιζέλος και υψώνει τείχος απέναντι στο νεοναζιστικό μόρφωμα».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει, πρώτον, έχοντας κάνει ήδη δύο Εξεταστικές επιτροπές για το θέμα τι ακριβώς περιμένει από μια τρίτη και, δεύτερον, πώς θα βοηθήσει η πρόταση αυτή να αποκτήσει δουλειά ο κόσμος στα Ναυπηγεία; 

Καταλήγοντας η κ. Βούλτεψη είπε πως το να ανακαλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν διαφορές, «δεν είναι δα και τόσο σπουδαία ανακάλυψη».





Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΠΡΕΖΑ TV
23-10-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: