Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2013

ΕΝΤΑΤΙΚΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του οπλισμού της Χρυσής Αυγής, ενώ την ίδια ώρα οι οικονομικές υπηρεσίες ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς, προκειμένου να εντοπιστούν «ύποπτα» εμβάσματα.

Σύμφωνα με το Έθνος, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αναζητά τον οπλισμό, που φέρονται τα στελέχη και τα μέλη της να χρησιμοποιούσαν στη διάρκεια της εκπαίδευσης στρατιωτικού τύπου που λάμβαναν, σε κρυσφήγετα σε διάφορα σημεία της χώρας, με ιδιαίτερη ένταση στην Αττική.


Η ύπαρξη όπλων και μάλιστα βαρέως τύπου επιβεβαιώνεται από τη δικογραφία, που αναφέρει: «Η Χρυσή Αυγή επιλέγει άτομα με γνώσεις στις πολεμικές τέχνες, τα οποία εκπαιδεύει σε περιοχές της Αττικής, όπως στη Μαλακάσα, τη Μάνδρα και τη Σαλαμίνα».

Για την έρευνα αυτή, κατά τις πληροφορίες, έχουν αναπτυχθεί περισσότερα από 10 κλιμάκια αστυνομικών σε όλη τη χώρα.

Την ίδια ώρα, οι οικονομικές υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συλληφθέντων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να εντοπίσουν «ύποπτα» εμβάσματα και καταθέσεις.

Η έρευνα δεν αποκλείεται να επεκταθεί και σε λογαριασμούς συγγενών των κατηγορουμένων, καθώς και αστυνομικών για τους οποίους έχει γίνει σαφές ότι είχαν σχέση με την οργάνωση.
Newsroom ΔΟΛ

ΠΡΕΖΑ TV
1-10-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: