Τετάρτη, Οκτωβρίου 02, 2013

ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΕΙΧΕ Ο Γ.ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Πέντε πρόσωπα πίσω από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αναζητά η ανακρίτρια, η οποία -όπως προκύπτει από έγγραφο της δικογραφίας- έχει στα χέρια της ενδείξεις για τη συμμετοχή συνεργών του Γ.Ρουπακιά. 

Κατά τις πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Τα Νέα, 39 ώρες μετά τη δολοφονία πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής έδωσε συγκεκριμένα ονόματα προσώπων που βρίσκονταν στον τόπο του εγκλήματος μαζί με τον καθ'ομολογία δολοφόνο Γ.Ρουπακιά.


Από τα πέντε αυτά πρόσωπα, οι δύο συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των κατηγορούμενων για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση που έχει συντάξει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ.Βουρλιώτης.

Πρόκειται για τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας Γ.Πατέρλη και έναν απόστρατο αξιωματικό Γ.Δ. , ο οποίος καταζητείται με βάση το ένταλμα των ανακριτών που ερευνούν την οργάνωση.

Τρία από τα πρόσωπα που κατονόμασε ο πληροφοριοδότης, τα έχει αναφέρει στην απολογία του και ο Γ.Ρουπακιάς, λέγοντας ότι είχε επικοινωνήσει μαζί τους πριν από τη δολοφονία, όπως προκύπτει και από την άρση του δικού του τηλεφωνικού απορρήτου.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και των υπόλοιπων προσώπων, που έχει ήδη ζητηθεί από την ανακρίτρια, θα διαπιστωθεί εάν τα στοιχεία εις βάρος τους είναι επαρκή.


Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
2-10-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: