Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2013

«Ο ΠΑΤΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΝΙΚΑΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ»

Ο Ν.Α. μιλάει με έναν χρήστη με αριθμό τηλεφώνου 69786**** (ο οποίος ορίζεται ως Β). Λένε πως στα κεντρικά της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων είναι όλοι έξαλλοι με τον Λαγό και μιλούν για τις σχέσεις των χρυσαυγιτών με τον Γιοβανίδη (αστυνομικό). 
Ν.Α.: Α.

Β.: Οτι έχει ο Πατέλης γνωστό μέσα στην Αστυνομία και έτσι και νομίζουν αυτοί τώρα ότι... γι' αυτό έβγαλε ανακοίνωση, ρε φίλη, η Νίκαια και λέει και καλά ότι θα επιστρέψουμε, ότι πέσαν σε τείχος, ρε παιδί μου, και ότι δεν θα τους περάσει και θα επιστρέψουμε με μια μεγαλειώδη εκδήλωση, ξέρω εγώ.



Ν.Α.: Δεν ξέρω, ρε φίλε. Πάντως, να ξέρεις πάνω, μεταξύ μας τώρα, πάνω στην Αθήνα, τα έχουν βάλει όλοι με τον Λαγό.

Β: Γιατί, ρε φίλε;

Ν.Α.: Ολοι έχουν στραβώσει, δεν τον θέλει κανείς.

Β.: Γιατί;

Ν.Α.: Γιατί έχει κάνει μαλακίες, ρε φίλε. Και έχουν δίκιο τώρα σε αυτό το πράγμα. Γιατί πάνω κανείς δεν θέλει τη Νίκαια ρε.

Β: Ναι, ναι.

Ν.Α.: Κατάλαβες; Και όλα αυτά που λέγανε οι Αθηναίοι που συζητάγαμε και εμείς στα γραφεία, αν θυμάσαι που λέγαμε τις βλακείες είναι αυτοί με τις παραλλαγές με τα έτσι, με τις νυχτερινές, όλα αυτά που εμείς τα κάναμε στο χαβαλέ, με τους ασυρμάτους, με του... με τον Γιοβανίδη και μ' αυτούς.

Β.: Ναι.

Ν.Α.: Τα θυμάσαι; Πηγαίναμε και τους κράζαμε.

Β: Ναι, ναι, το θυμάμαι.

Οι νυχτερινές

Ν.Α.: Ολα αυτά που εμείς τα λέγαμε για αστείο, αυτοί τα έλεγαν σοβαρά οι Αθηναίοι, και να που έγινε, βλέπεις τώρα ότι ένα ένα συνδέονται, γιατί άμα δεν κάναν τις νυχτερινές δεν θα έβγαινε αυτή και καλά η εκπαίδευση, άμα δεν μιλάγανε με τον πούστη τον Γιοβανίδη και τους άλλους δεν θα έβγαινε ότι είμαστε μαζί με την Αστυνομία.

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας μεταξύ τους, αναφέρουν ότι:

Ν.Α.: Το ξέρεις ότι τον Ρουπακιά τον είχαν πάρει πάνω στη Μεσογείων και δούλευε;

Β: Σαν τι δούλευε;

Ν.Α.: Τον είχανε κάνει πρόσληψη. Τα έμαθα σου λέω χθες, ρε μαλ..., ξέρεις πόσος κόσμος είναι στη Μεσογείων που δεν το ξέρουμε; Και είναι καινούργιοι με ενάμιση μήνα;

Στη συνομμιλία τους αναφέρονται σε διάφορα πρόσωπα. Μάλιστα ο πρώτος λέει ότι αν του δώσουν αφορμή στη Μεσογείων θα «κράξει» πολύ κόσμο. Αλλά επανέρχονται και πάλι στον Ρουπακιά, που -κατά τα άλλα- είχε «χαλαρή» σχέση με τη Χρυσή Αυγή.

Β.: Κατ' αρχήν, τον Ρουπακιά δεν τον είχανε και στο κυλικείο στα γραφεία;

Ν.Α.: Ναι, ρε μαλ..., τον πήρανε και τον πήγανε κυλικείο πάνω, και διώξαμε τον Κακογ... επειδή έκλεβε λεφτά.

Β.: Τον είχανε στο κυλικείο στα γραφεία της Νίκαιας.

Ν.Α.: Ναι αλλά στη Νίκαια δεν πληρωνότανε, κατάλαβες;

Ν.Α.: Ενώ στη Μεσογείων που τον πήραν και τον πήγαν κυλικείο εκεί πέρα, ήταν όλο στημένο το θέμα, ρε μαλ... Κατ' αρχήν έχουν κουμπαριά με τον Πατέλη, το ξέρεις αυτό;

Β.: Κουμπαριά;

Ν.Α.: Ναι.

Β.: Δεν το ήξερα, όχι.

Ν.Α.: Χθες, σου λέω, το έμαθα.

Β: Στημένο από ποιον εννοείς;

Ν.Α.: Επίτηδες τον έβαλε στο κυλικείο ο Πατέλης μετά, επειδή ήξεραν ότι θα φύγει ο Κακογ... και τον πρότεινε μετά ο Πατέλης πάνω.

Β.: Ναι, ναι.

Ν.Α.: Και τον έβαλαν και αυτός μπήκε με εντολή του Λαγού. Τι μου λες τώρα;

Αργότερα οι δύο χρυσαυγίτες αναφέρονται σε όσα συμβαίνουν στα γήπεδα, σχολιάζοντας διάφορα για τη θύρα 13, λέγοντας χαρακτηριστικά «κατά τα άλλα είμαστε no πολίτικα». Οπως λένε, «κράζουνε» τη θύρα 7 και «ειδικά το Πόρτο Λεόνε που είναι στο Κερατσίνι» και δεν έβγαλαν ανακοίνωση για τον Π. Φύσσα.

Ν.Α.: Κάπου γράφει ρε, γιατί εγώ τα έβλεπα στο, στην Κρήτη που είχα τον υπολογιστή και αυτά, έμπαινα στο... Πάτα «Greek tv Live». Θα στο βγάλει και πάτα ειδήσεις που το έχει δεξιά πάνω και βάλε την ημερομηνία, αλλά θα κάτσεις να δεις όλο το δελτίο, αυτό είναι το θέμα.

Β.: Καλά ναι, θα το προχωράω (ακατάληπτο), θέλω να δω πώς φαίνομαι, ρε φίλε, φαίνομαι κανονικά, όλος, η μούρη και αυτά, θέλω να δω, ρε φίλε.

Ν.Α.: (ακατάληπτο) κάπου θα σε έχουνε δει.

Β: Εν τω μεταξύ, φόραγα και το καπελάκι, ήμουνα και με τη (ακατάληπτο) τη φούτερ να πούμε, γάμησ.. τα.

Ν.Α.: (Ακατάληπτο) Σου λέει να τος, ολυμπιακάρα αυτός.

Β: Τι άσπρη, κόκκινη, βρε μαλ...

Ν.Α.: (Ακατάληπτο) ύπου από πάνω στους Μίσφιτς, εκεί τριγύρω θα είσαι.

Β: Τι μαλ... είσαι, ο (ακατάληπτο) είχε πάει γήπεδο ε, με την τέτοια τώρα, τον είδα ρε μαλ... Αφού φαινότανε, ήταν εκεί που είχανε αφήσει το πανί. Ηταν εκεί πέρα ακριβώς που λέει το μαχαίρι φασίστα που γράφανε, καθόταν εκεί πέρα που έγραφε που φαινόταν το μαχαίρι φασίστα, ξέρεις και φαινόταν εκεί ανάμεσα, φαινότανε με τη σημαία.

Ν.Α.: Εν τω μεταξύ, ξέρεις τι έχει γίνει πάνω ε;

Β: Πού;

Ν.Α.: Από εκεί.

Β.: Τι;

Ν.Α.: Ο Βαγγελ.... έχει πάρει ένα καφενείο, λίγο πιο εκεί από τη λεωφόφο, από το γήπεδο.

Ν.Α.: Και σκάνε τώρα όλοι εκεί πέρα, το έχει νοικιάσει (ακατάληπτο), ακριβώς έξω από τη 13, έχει στήσει τέτοιο και ψήνει σουβλάκια.

Β.: Σαν καντίνα;

Β.: (γέλια).

Ν.Α.: Εχει βγάλει μια ψησταριά και ψήνει, και δεν μιλάει, λέει σου κάνει νόημα ότι και καλά έτσι αγριεμένα έλα εδώ να πάρεις, ξέρω εγώ.

Β.: Τι και καλά;

Ν.Α.: Δεν μιλάει, δεν φωνάζει και τέτοια, έλα σουβλάκια και τέτοια, σου κάνει νόημα λέει αγριεμένα.

Β.: Ε, σιγά μη φώναζε, ρε μαλάκα (γέλια). Αμα φώναζε κιόλας, θα πέθαινα.

Σουβλάκια και αγριάδα

Ν.Α.: Αγριεμένα λέει ,όμως, ρε έχει θράσος. Σου κάνει νόημα έτσι αγριεμένα να έρθεις και καλά να πάρεις και άμα δεν πάρεις εκείνη την ώρα ή του μιλήσεις και δεν πάρεις σουβλάκια ξέρω και τέτοια στραβώνει, ειλικρινά δεν σου μιλάει.

Β: Πω πω φρίκη, ρε μαλάκα. Για έναν στα επεισόδια που γίναν με τη NOVA κι αυτά, για έναν Τούρκο και καλά που πιάσανε που λέει αυτός (ακατάληπτο).

Ν.Α.: Εγώ πιστεύω φίλος του Σ. θα ήταν αυτός.

Β.: Κάτι τέτοιος αυτό (ακατάληπτο) από εκεί πρέπει να 'τανε.

Ν.Α.: Εν τω μεταξύ, λέει ο Μπίλι και αυτοί έχουν φτιάξει λέει τρελό λέει μπλοκ, μου τα 'λεγε ο Λούης.

Β.: Πού κάθονται μαζί Βύρωνας, Εξάρχεια κι αυτά που έχουνε κιόλας.

Ν.Α.: Κάθονται μαζί και είναι, λέει, έχουν μαζέψει καμιά εικοσαριά Αλβανούς.

Β.: Τα είδα, τα, τα είδα. Δίπλα μα δίπλα καθόταν ο Λούης στο παιχνίδι.

Ν.Α.: Εχουνε μαζέψει καμιά δεκαριά Αλβανούς και γίνεται, λέει, της πουτάνας.

Β.: Αμα δεις, άμα δεις φωτογραφίες από το παιχνίδι τώρα με το τέτοιο με τον ΟΦΗ.

Β.: Εχουνε τα μικρά τα πανάκια με, έχει με το αστέρι, Εξάρχεια, Βύρωνας, όλα μαζί και... Και είναι όλα μαζί, Καλλιθέα και κάθονται και τα 'χουν όλα μαζί και δίπλα ήτανε κι ο Λούης με τη σημαία, φαίνεται δηλαδή. Δίπλα, όχι ακριβώς δίπλα ξέρεις.


Β.: Αλλα ήτανε κοντά, ρε παιδί μου. Και φαίνεται ότι κάθονται όλοι μαζί έτσι Εξάρχεια τώρα, Βύρωνας, αστέρια το 'να τ' άλλο, κατ' τ' άλλα νο πολίτικα είμαστε.

Θύρες 7, 13 και Πόρτο Λεόνε

Ν.Α.: Ναι μωρέ γάμησέ τους.

Β: Ε άμα γαμηθούνε, άμα πάμε κι εμείς δηλαδή πάνω στο πέταλο και φτιάξουμε μια τέτοια ομάδα πάλι θα γαμηθούμε θα γαμιόμαστε δηλαδή θα 'μαστε εμείς οι κακοί που θα δημιουργούμε εντάσεις στη δεκατρία και τέτοια. Γάμησέ με, ρε μαλάκα. Εν τω μεταξύ, κράζουνε τον την εφτά τώρα και τον Μαρινάκη γενικά με τη Χρυσή Αυγή τους συνδέουν και τέτοια γιατί ε δεν, δεν βγάλανε κάποια ανακοίνωση, ρε παιδί μου, ειδικά το Πόρτο Λεόνε που είναι στο Κερατσίνι, όπως κάνανε άλλες ομάδες ξέρω γω και εμείς. Δεν βγάλανε κάποια ανακοίνωση για τον Φύσσα κι αυτά.

Α.: Οχι, το Πόρτο Λεόνε έβγαλε, ρε παιδιά μας (ακατάληπτο), τη μέρα.

Β.: Μετά από μια εβδομάδα και καλά έβγαλε και όχι να.

Α.: Οχι, την ίδια μέρα έβγαλε.

Β.: Αφού εγώ έτσι έμαθα.

Α: Οχι, έβγαλε την ίδια μέρα και μεγάλη ανακοίνωση και έλεγε και καλά ότι να μην μπλέξουμε τα πολιτικά και τέτοια, μετά γράφανε κάτι δικοί μας και λέει τι να μην μπλέξετε τα πολιτικά, λέει, ρε αφού γράφανε από κάτω στα σχόλια ρε, αφού λέει όλοι αναρχικοί λέει είσαστε εκεί μέσα και κατά τ' άλλα, λέει, στηρίζετε, λέει, τον (ακατάληπτο) πολίτη, (ακατάληπτο) γίνεται στον Παναθηναϊκό, λέει, γίνονται τα ίδια και σ' εμάς.

Α: Τα ίδια καραγκιοζιλίκια και πεταγόντουσαν μετά και οι άλλοι και λέγανε βγάλτε, λέει, τους φασίστες από εδώ μέσα από τη σελίδα και θα γαμήσουμε λέει και τον Σίμο. Τα 'χανε βάλει και με τον Σίμο, ρε, μες στη σελίδα άμα διάβαζες.

Α.: Και ότι πως το λένε δεν επιτρέπεται, λέει, να ξαναμπούνε, λέει, ελληνικές σημαίες, λέει, στον Ολυμπιακό μας. Μόνο, λέει, σημαίες του Ολυμπιακού θα μπαίνουνε. Και τέτοια πράγματα γράφανε ρε.

Β.: Εδώ, ρε μαλάκα, κυνηγάνε οι Εθνικοί να πούμε που έχουνε οργανωθεί τώρα λίγο κάπως να πούμε και κάνουνε κερκίδα, τους κυνηγάνε ρε μαλάκα, κάνουνε αυξήσεις στα εισιτήρια. Αυξήσεις στα εισιτήρια όχι στο κέντρο, στο πέταλο τώρα που κάθονται αυτοί.

Α.: Ναι.

Β.: Και τους κάνουνε δηλαδή μέχρι και πόλεμο. ρε μαλάκα, δηλαδή τόσο πολύ τους πειρά...

Α: Αμα δεις στο τέτοιο στο Πέραμα, άμα σκάσεις καθόλου αυτές τις μέρες, έχουνε πιάσει μαλάκα όλο τον τοίχο. τις στροφές δηλαδή.

Β: Τα 'χω δει ρε, τα 'χω δει, ρε μαλάκα, που τα 'χουνε γράψει τα κομμούνια κι αυτά.

Α.: Οχι ρε.

Α: Οι γαύροι. ρε μαλάκα, φτιάξαν τεράστια πράγματα.

Β.: Εχω δει και τέτοια ναι, έχω δει κι αυτά.

Α.: Είχαν το μεγάλο το Ολυμπιακός.

Β.: Ναι. ναι.

Α: Και κάτι άλλο που έγραφε στο γήπεδο από κάτω. Ε φαντάσου από το γήπεδο από κάτω μέχρι εκεί που ξεκινάνε τα καζάνια, όλο αυτό το δρόμο τεράστιο δηλαδή με τις στροφές με όλα αυτά, στον τοίχο τό 'χουνε γράψει για τον Ολυμπιακό. Το 'χουνε βάψει άσπρο.

Α.: Και μαύρα κόκκινα γράμματα με γκράφιτι.

Β.: Εχω, έχω, το 'χω δει. Εχω δει κάτι. Ε, τότε που πηγαίναμε ή Θερμοπύλες ή Μελιγαλά πότε ήτανε. Φύγαμε από κει κάπως από Ασπρόπυργο, φύγαμε, ρε παιδί μου, δεν θυμάμαι και περάσαμε από 'κει κάπως και το είδα, το είδα.


http://www.enet.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
1-10-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: