Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2013

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΙΟΣ (;;;) "ΧΤΥΠΗΣΕ" ΤΟ FACEBOOK ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ενας μυστηριώδης ιός φαίνεται ότι  “χτύπησε” το Facebook τη Δευτέρα.
 Τα μέλη του μεγαλύτερου σάιτ κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι δεν δημοσιεύει post, σχόλια, φωτογραφίες, δεν μεταφέρει μηνύματα και δεν καταγράφει Like.
Οι χρήστες που επιχειρούν να ανεβάσουν post λαμβάνουν το μήνυμα: “Η κατάσταση δεν ενημερώθηκε. "Λόγω προβλήματος, δεν ενημερώθηκε η κατάστασή σας. Δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτά|.


Το Mashable.com επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα δεν αφορά σε συγκεκριμένη δεξαμενή IP -δηλαδή σε κάποιες μόνο χώρες- και έτσι η διακοπή της ομαλήςλειτουργίας του Facebook θεωρείται συνολική.

Η γαλλική εφημερίδα Les Echos, κάνει λόγο για ένα ισχυρό “ιό που έχει κάνει την εμφάνισή του στη Γαλλία και το εξωτερικό.   

Η υπηρεσία downrightnow που συλλέγει σχετικές αναφορές για πλήθος διαδικτυακών υπηρεσιών από τα μέλη τους ("crowd powered service monitoring") δείχνει ότι η υπηρεσία αντιμετωπίζει προβλήματα λειτουργίας ("Likely Service Disruption"), όπως αναφέρει το in.gr.

Η υπηρεσία δεν έχει εκδώσει ακόμη επίσημη ανακοίνωση.



Πηγή: Μυστηριώδης ιός "χτύπησε" το Facebook σε όλο τον κόσμο | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/26838/mystiriodis-ios-htypise-facebook-se-olo-ton-kosmo#ixzz2iOEspZkc
ΠΡΕΖΑ TV
21-10-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: