Δευτέρα, Οκτωβρίου 14, 2013

O ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!‏

Η ακροδεξιά του Αντώνη Σαμαρά με την σύμπραξη του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη για τον εργαζόμενο λαό μας. Ο πολιτικός που χαρακτηρίστηκε από τις εξτρεμιστικές εθνικιστικές πολιτικές θέσεις του στα ζητήματα με τους γειτονικούς λαούς και στην συνέχεια από την τεράστια κωλοτούμπα, όταν σε μιά νύχτα έγινε ο Μνημονιακότερος των Μημονιακών από συνεπή αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη, για να πάρει το χρίσμα της Μέρκελ, των τοκογλύφων και της αστικής τάξης, ξαναχτυπά.

Οδηγεί τους εργαζόμενους στη δουλεία, επιβάλει συνεχώς νέους φόρους και θέλει να μας πάρει ακόμη και το σπίτι, απειλεί με νέα εκδοχή της ακροδεξιάς κρατικής τρομοκρατίας στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, έχοντας την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και άλλοτε ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ, εμπλέκει τον λαό μας στα πιο ειδεχθή δολοφονικά ιμπεριαλιστικά σχέδια, δίνοντας νέα διάσταση στην στρατιωτική συνεργασία με το Κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ, παραχωρώντας βάσεις στις ΗΠΑ.

Σε αγαστή συνεργασία με τον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο σχεδιάζει ξανά την Στρατιωτική Άσκηση Καταστολής Πλήθους (κανείς δεν ξεχνά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει, το 2011, η άσκηση ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ) και εφαρμόζει σχέδιο επιστροφής των Χρυσαυγιτών ψηφοφόρων  πουλώντας εθνικισμό και εμφυλιοπολεμικό κλίμα, σε συνεργασία με τα ακόμη πιο ειδεχθή καθεστωτικά ΜΜΕ των εργολάβων και των εφοπλιστών.

Στο πλαίσιο αυτό διαβάζουμε από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη συμμετοχή μηχανοκίνητων και ιπτάμενων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου:

 «Η παρέλαση πρέπει να γίνεται όπως αρμόζει σε ένα γεγονός που τιμά την ιστορική μας επέτειο, δίνοντας τη δυνατότητα στο λαό της Β. Ελλάδος και της Θεσσαλονίκης ειδικότερα, να συμμετάσχει, να δει, να θαυμάσει και να τιμήσει τα παιδιά του, που υπηρετούν την πατρίδα, αλλά και μέρος των δυνατοτήτων του αμυντικού μας συστήματος, το οποίο έχει αποκτήσει η πατρίδα μας με θυσίες των Ελλήνων. Ειδικότερα η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου φέτος, όπως ενημέρωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θα γίνει με το δυναμικό που διαθέτει η περιοχή της Θεσσαλονίκης και μόνον, χωρίς σημαντική επιπλέον οικονομική επιβάρυνση συγκριτικά με τις παρελάσεις των 3 τελευταίων χρόνων και χωρίς συμμετοχή μαχητικών αεροσκαφών, πλην ενός αεροσκάφους επιδείξεων που συμμετείχε και τα προηγούμενα χρόνια ως συμβολική εκπροσώπηση της Πολεμικής Αεροπορίας. Είναι απαίτηση των καιρών η ανάδειξη του φρονήματος, του αξιόμαχου και των συμβολισμών των Ενόπλων Δυνάμεων, εγγυητριών της Εθνικής μας ανεξαρτησίας, ακεραιότητας και Εθνικής μας ενότητας». 

Τους θυμίζουμε ότι στα παιδιά στα οποία αναφέρονται, τους φαντάρους, έχουν στερήσει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ!

Τους θυμίζουμε ότι οι στρατιωτικοί πλέον αυτοκτονούν από την ανέχεια, την απελπισία και γιατί δε μπορούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αξιοπρέπεια, τρώνε συσσίτια και λαμβάνουν βοήθεια από κοινωνικούς φορείς.

Το Πολιτικό Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων το πετούν στο δρόμο και το αντικαθιστούν με ιδιώτες εργολάβους που υπογράφουν χρυσοφόρες συμβάσεις.

Τους θυμίζουμε ότι η ανεργία των νέων βρίσκεται στο 65%, ότι δεκάδες χιλιάδες φεύγουν μετανάστες, ότι πλέον μας στερούν το δικαίωμα στην παιδεία-υγεία-ασφάλιση-πολιτισμό.

Δε θα μας σηκώσει επομένως το Ηθικό το χρυσοπληρωμένο LEOPARD και F16. Που για δέκα χρόνια είχαν αφήσει χωρίς πυρομαχικά και τα είχαν να κάνουν παρελάσεις!

Αυτά τα μόνα που μας θυμίζουν είναι οι ΜΙΖΕΣ που πήραν οι πολιτικοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ! Τα κέρδη των Ελλήνων εμπόρων και βιομηχάνων του ολέθρου.

Αλήθεια, ποιος έγραψε αυτή την ανακοίνωση;

Θέλουμε πολύ να μας πει πως θα μας σηκώσει το Φρόνημα ένα αεροσκάφος επιδείξεων..

Σύμφωνα με τη δική τους λογική, οι θεατές των επιδείξεων στο Τατόι πρέπει να πήγαν για ντοπαριστούν εθνικιστικά και όχι για το θέαμα.

Αλήθεια, οι Κύπριοι που φέτος για πρώτη φορά έκαναν παρέλαση χωρίς τεθωρακισμένα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ήταν «κακοί μαθητές» των μαθημάτων εθνικισμού του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου που παρεβρέθηκε στην Παρέλαση της Εθνικής Φρουράς;

Πιστεύουμε ότι αυτή η κυβέρνηση καθημερινά αποδεικνύει ότι είναι επικίνδυνη και πρέπει να διωχθεί από την λαική πάλη.

Ας μετατρέψουμε επομένως  την 28η Οκτωβρίου σε μέρα Λαικού Ξεσηκωμού και Αντικυβερνητικών-Αντιφασιστικών Διαδηλώσεων.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΠΡΕΖΑ TV
14-10-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: