Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2013

ΤΟ «ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ΤΟΥ 2013: ΝΤΙΛΕΡ, ΚΙΛΛΕΡ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ανήμερα της 17ης Νοέμβρη, Το ΧΩΝΙ φωνάζει: "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" μέσα από το cd που δημιουργήθηκε για να φωνάξει ότι το πολιτικό τραγούδι είναι και ΠΑΛΙ ΕΔΩ!
Αυτήν την Κυριακή, έχετε έναν ακόμη σημαντικό λόγο να βάλετε Το ΧΩΝΙ στο σπίτι σας: αυτή τη φορά, την αλήθεια που επιμελώς σας κρύβουν δε θα μπορείτε απλώς να τη διαβάσετε αλλά και να την ακούσετε!

Το CD – ΤΟΜΗ στο δράμα που βιώνει η ελληνική κοινωνία, «ΝΤΙΛΕΡ, ΚΙΛΛΕΡ και ΣΙΑ» των Γιάννη Ζουγανέλη και Κ.Χ. Μύρη (Κώστα Γεωργουσόπουλου) κυκλοφορεί μαζί με Το ΧΩΝΙ της αντίστασης και με 14 πολιτικά τραγούδια βάζει το δάκτυλο στην πληγή της Ελλάδας με στόχο να ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ τους Έλληνες!


Μετά από χρόνια ΣΙΩΠΗΣ, το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ είναι και πάλι εδώ, έτοιμο να εμπνεύσει τον δοκιμαζόμενο Έλληνα να αντισταθεί στη μνημονιακή λαίλαπα!

Λαζόπουλος, Μπουλάς, Στόκας, Λ. Παπαδόπουλος, Μακεδόνας, Κοντογιάννης, Μάλφα, Σιδέρη, Κικίδη, Καρελάς, Ζιώγαλας, Κοτανίδη και ο ίδιος ο Ζουγανέλης. Όλοι αυτοί σε ένα cd… Αυτό που θα βρείτε στις 17 Νοεμβρίου Στο ΧΩΝΙ!!
Να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται για «ακόμη ένα cd εφημερίδας» αλλά μια μουσική γροθιά που ενώνει τη δύναμη της με Το ΧΩΝΙ για να φωνάξουν από ΚΟΙΝΟΥ ένα ισχυρό «Φτάνει πια» στους μνημονιακούς, τα λαμόγια, τους δωσίλογους και τους εθελόδουλους που βασανίζουν την υπερήφανη Ελλάδα μας!

Κάθε νότα του Γιάννη Ζουγανέλη, κάθε στίχος του Κ.Χ Μύρη (Κώστα Γεωργουσόπουλου) είναι ένα ισχυρό χτύπημα στο στομάχι όσων παλεύουν να μας πείσουν ότι «πάμε καλά» και ότι «οι θυσίες γίνονται για το καλό της πατρίδας».

Όσο για τους ερμηνευτές; Παρέλαση αστέρων, συνένωση δυνάμεων… Κορυφαίοι ερμηνευτές και άνθρωποι με ευαισθησίες βάζουν ψυχή και δίνουν φωνή στα 14 πολιτικά μανιφέστα του «ΝΤΙΛΕΡ, ΚΙΛΛΕΡ και ΣΙΑ»! 
http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/8057-to-edo-politexneio-tou-2013-ntiler-killer-kai-sia-mazi-me-to-xoni-aitin-tin-kiriaki-epitelous-to-politiko-tragoudi-einai-kai-pali-edo
ΠΡΕΖΑ TV
15-11-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: