Παρασκευή, Νοεμβρίου 08, 2013

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ-Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΥΝΗΓΑ 650.000 ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ‏

Πάντα οι μιλιταριστές επιχειρούν να συνδυάσουν αφενός την προβολή τον Εξ Ανατολάς Κίνδυνο και τις δυνατότητες του Τουρκικού Στρατού προκειμένου να απαιτήσουν αύξηση των πολεμικών δαπανών, εθνική ενότητα και μεγαλύτερη πολεμική προετοιμασία του εργαζέομνου λαού και της νεολαίας. Αφετέρου, προβάλλουν τις αδυναμίες των εχθρικών Ενόπλων Δυνάμεων για να τονώσουν το εθνικό αίσθημα.

Γελοία παιχνίδια προπαγάνδας, απαραίτητα στα κόμματα εξουσίας, στους εκδότες μιλιταριστικών εντύπων και στους ιδιοκτήτες μιλιταριστικών μέσων, στους εμπόρους και βιομήχανους του πολέμου, αλλά πόσο ενδιαφέρουν όλα αυτά το λαό μας που δυστυχεί εξαιτίας της βίαιης αστικής πολιτικής κυβέρνησης-Μνημονίων,των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ-Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών και εφοπλιστών;   
Αυτές οι άθλιες προπαγανδιστικές μέθοδοι δε μπορούν να κρύψουν το γεγονός ότι η νεολαία γυρνά την πλάτη στον στρατό, δε γουστάρει τον εθνικισμό και τον πόλεμο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εφαρμόζοντας ρύθμιση του πρώην ΥΕΘΑ Ευ.Βενιζέλου έχει εξαπολύσει πογκρόμ κατά των Ανυπότακτων ποινικοποιώντας και φορολογώντας, απαιτώντας 6000 ευρώ.
φ
Παράλληλα διαβάζουμε ότι στην Τουρκία 650000 νέοι άνθρωποι δε θέλουν να υπηρετήσουν στην Τουρκία.

Διαβάζουμε λοιπόν: Σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων προκαλεί ο αριθμός-ρεκόρ των ανυπότακτων αλλά και το συνεχιζόμενο κύμα παραιτήσεων στελεχών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bugün που επικαλείται στοιχεία της Διεύθυνσης Στρατολογικού (ASAL) του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, o αριθμός των ανυπότακτων έχει ανέλθει στις 650.000 και αποδίδεται στην εκρηκτική κατάστασ
Οι τουρκικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε ξενοδοχεία και νοσοκομεία για τον εντοπισμό 650.000 ανυπότακτων.
η στα σύνορα της Τουρκίας με τον ανά πάσα στιγμή κίνδυνο άμεσης εμπλοκής σε πολεμικές επιχειρήσεις. Το υπουργείο Άμυνας αποφάσισε να δώσει προθεσμία μικρής χρονικής διάρκειας για την παρουσίαση όσων απέφυγαν πρόσφατα τη στράτευση ενώ για τους παλαιοτέρους ανακοινώθηκαν βαριά χρηματικά πρόστιμα. Παράλληλα, δόθηκε εντολή σε όλες τις αρχές της γείτονος να ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ανυπότακτων σε ξενοδοχεία και μονάδες υγειονομικής περίθαλψης προκειμένου να συλληφθούν και να μεταφερθούν στις στρατιωτικές αρχές για να υποστούν τις προβλεπόμενες κυρώσεις. Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα της εφημερίδας Milliyet κάνει λόγο για αθρόες παραιτήσεις αξιωματικών και υπαξιωματικών ενώ επιβεβαιώνονται οι παραιτήσεις των δύο ανωτάτων αξιωματικών του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού που προκαλούν μεγάλο πρόβλημα στην επετηρίδα. Με βάση τα στοιχεία του δημοσιεύματος, μόνο τον τελευταίο μήνα (Οκτώβριο) υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους 710 αξιωματικοί και 1.308 υπαξιωματικοί των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Αφήνουμε τους μιλιταριστές και τους στρατοκράτες στα προβλήματα τους και εντείνουμε την Αντιπολεμική και Αντιμιλιταριστική μας δράση σε Ελλάδα και Τουρκία.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΠΡΕΖΑ TV
8-11-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ξέρουν αυτοί...