Κυριακή, Νοεμβρίου 03, 2013

ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΨΟΝΙΑ, ΑΚΡΙΒΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΥΦ.ΥΠΕΞ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ‏

Αυτή είναι η πραγματικότητα της μετάθεσης στην Κύπρο, σε μια πολεμική ζώνη με διαρκή ετοιμότητα, συνεχείς ποινές και καψόνια, όπου οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ φόρτωσαν το κόστος μετακίνησης στους συναδέλφους φαντάρους. Και μιλάμε για τουλάχιστον δύο μετακινήσεις πήγαινε έλα Ελλάδα-Κύπρο, με τα πανάκριβα εισιτήρια να τα πληρώνουν οι στρατιώτες.
Συνάδελφοι που συχνά αρνήθηκαν να μετατεθούν στην Κύπρο όπως είχαν κάθε δικαίωμα και το ΓΕΣ τους έστειλε εκεί Υποχρεωτικά και Παράνομα.  
Αυτά τα ζήτήματα όμως δεν απασχόλησαν του ΥΦΥΠΕΞ Α.Γεροντόπουλο που αδιαφορεί για τα προβλήματα των φαντάρων, μας αντιμετωπίζει και αυτός ως Άμισθους Δούλους και Αναλώσιμους.
Βλέπεις η κομματική πελατεία της ΝΔ πάντα μένει μακριά από την Κύπρο. 

Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση των συναδέλφων φαντάρων από τον ΤΑΚΟ του ΟΔΗΓΗΤΗ:
1ο ΜΚΤΠ – Λευκωσία
Σώνει και καλά οι στρατιώτες πρέπει να «πέφτουν και να παίρνουν». Κάπως έτσι προσπαθούν να διαμορφώσουν τα πράγματα οι διοικούντες τη συγκεκριμένη μονάδα. Και μάλιστα είναι ιδιαίτερα ευρηματικοί αφού όπου δεν πιάνει η μέθοδος των απειλών και της φωνής, παρουσιάζονται φιλικοί και με νουθεσίες προς τους φαντάρους για να τους καψωνάρουν. Απ’ τη μία είναι κρίμα να βλέπεις αξιωματικούς που μέλημα τους θα έπρεπε να είναι η μαχητικότητα του τμήματος την ώρα της μάχης, να φτάνουν στα όρια της ξεφτίλας προκειμένου να καταρρακώσουν την αξιοπρέπεια των φαντάρων. Αυτά τους μαθαίνουν στην Ευελπίδων; Απ’ την άλλη με τίνος την ανοχή και τις πλάτες, αξιωματικοί παραβιάζουν κατάφορα το Στρατιωτικό κανονισμό και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση; Πάντως υπάρχουν φαντάροι που τους χαλάνε τη σούπα και αντιστέκονται.

Από την επίσκεψη του ΥΦΥΠΕΞ στην Κύπρο έμειναν οι δημόσιες σχέσεις και οι φωτογραφίες...


"Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος επισκέφθηκε το στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974. Ενημερώθηκε από τον διοικητή και τους επιτελείς του, ξεναγήθηκε στο μουσείο που λειτουργεί από το 2007 και στη συνέχεια συζήτησε με τους αξιωματικούς και οπλίτες που υπηρετούν εκεί, ενώ συνέφαγε μαζί τους. Τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην πατρίδα και τόνισε πως με την παρουσία τους κάνουν τον Ελληνισμό σε Ελλάδα και Κύπρο να αισθάνεται ασφάλεια, σιγουριά και να μπορεί να κοιμάται ήσυχος".
ΠΙΣΩ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com
ΠΡΕΖΑ TV
3-11-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: