Κυριακή, Νοεμβρίου 03, 2013

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥΣ "ΣΕΧΤΑΣ"...ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ-ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΥΕΤΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΝΟΝΩΝ!!!

Στη Σέχτα Επαναστατών προσανατολίζεται η Αντιτρομοκρατική στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία των δυο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, καθώς πρόκειται για τη μόνη οργάνωση που στις επιθέσεις της έχει χρησιμοποιήσει πιστολιά τύπου Zastava, σαν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση της Παρασκευής.

Η βαλλιστική εξέταση κατέδειξε πως το πιστόλι 9 χιλιοστών που χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη της διπλής ανθρωποκτονίας είναι «καθαρό», και δεν συνδέεται με τρομοκρατικές ή άλλες εγκληματικές ενέργειες.


Με το δεδομένο αυτό, στην Αντιτρομοκρατική αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο, εάν και όταν υπάρξει ανάληψη ευθύνης, οι δράστες να μην χρησιμοποιήσουν το όνομα της Σέχτας Επαναστατών ή άλλης γνωστής οργάνωσης, αλλά ένα νέα όνομα, που θα παραπέμπει σε πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται τόσο το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα της Χρυσής Αυγής, όσο και το υλικό από κοντινά εμπορικά καταστήματα.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής προσπαθούν να αναλύσουν τον τρόπο δράσης των κακοποιών, προκειμένου να καταλάβουν αν έχουν εμφανιστεί και σε παλαιότερα χτυπήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φορούσαν σφιγκτήρες στα χέρια και στα πόδια, προκειμένου να μην αφήσουν στο σημείο στοιχεία DNA.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν μοτοσικλέτα που βρέθηκε στο ρέμα της Χελιδονούς, που είναι κατά πάσα πιθανότητα το όχημα, με το οποίο διέφυγαν οι δύο δράστες.

Οι δράστες φαίνεται πως προσπάθησαν να ρίξουν τη μοτοσικλέτα μέσα στο νερό προκειμένου να εξαφανίσουν αποτυπώματα τους και τυχόν γενετικό υλικό.

Για την πορεία των ερευνών ενημερώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη ΓΑΔΑ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/245170/sti-sehta-peftei-to-vlemma-tis-elas-sto-mikroskopio-oi-kiniseis-ton-draston/#ixzz2jZRkEYQc 
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook


ΠΡΕΖΑ TV
3-11-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: