Παρασκευή, Δεκεμβρίου 06, 2013

ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑ,ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ #6DGR

Συγκεντρώσεις και πορείες στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου έχουν προγραμματιστεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, σήμερα, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του μαθητή.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται επί ποδός.

Συγκεκριμένα, μαθητικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί στα Προπύλαια και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή, ενώ στις 18:00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί στα Προπύλαια συγκέντρωση μνήμης και πορεία.


Κλειστοί θα είναι από τις 10:00 το πρωί οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο» και «Ευαγγελισμός», με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. Τροποποιήσεις αναμένεται να υπάρξουν στα δρομολόγια των λεωφορείων.

Παράλληλα, έχουν σχεδιαστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπές-εκτροπές της κυκλοφορίας και απαγορεύσεις στη στάση και στάθμευση των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα ξεκινήσουν από τις 10:00 το πρωί.

Στη Θεσσαλονίκη στις 11:00 θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα μαθητές, ενώ στις 18:00 το απόγευμα στο ίδιο σημείο απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, φοιτητικοί σύλλογοι, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΚΕΕΡΦΑ και κινήσεις του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο Βόλο οργανώνεται πορεία στις 17:00 το απόγευμα από το θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 
in.gr

 ΠΡΕΖΑ TV
6-12-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: