Τετάρτη, Δεκεμβρίου 18, 2013

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ-ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

Το κατηγορηματικό όχι της κυβέρνησης στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια, είπε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, παρέχοντας έτσι πλήρη στήριξη στον Ευάγγελο Βενιζέλο.
"Επιχειρούμε μια λύση που μας κληροδότησε το απώτερο παρελθόν. Στόχος μας είναι η προστασία του δημοσίου συμφέροντος και η ενίσχυση αμυντικής θωράκισης χώρας", είπε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Η πρόταση αυτή την ώρα δεν γίνεται πραγματικά για να βοηθήσει και γι’ αυτό η κυβέρνηση δεν πρόκειται να τη στηρίξει."


Ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι καταβάλλει προσπάθεια σε 2 άξονες: την προστασία του δημόσιου χρήματος και την παραλαβή 4 υποβρυχίων που είναι στον Σκαραμαγκά σε φάση τελικών δοκιμών.

Κάλεσε επίσης να μη χαθούμε σε αδιέξοδες αντιπαραθέσεις. "Υπάρχει πρόβλημα στη εκτέλεση της συμφωνίας. Τεράστιο! Είναι η αντισυμβατική συμπεριφορά του επενδυτή που δέχτηκε κάποτε κάποιος καλοπροαίρετα να λύσει το θέμα".

Ο κ. Αβραμόπουλος πρόσθεσε ότι στο θέμα αυτό πρέπει να υπάρχει κοινή διακομματική στρατηγική. "Με την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιχειρούμε να γίνουμε όλοι μέρος του προβλήματος. Δεν είναι λύση η Εξεταστική. Να μην γίνονται  κινήσεις πόλωσης", είπε χαρακτηριστικά.   http://www.newsit.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
18-12-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: