Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2013

ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «EXTRA» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ»

Ανακοινωση του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας
Την ανησυχία του εκφράζει το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας για το ενδεχόμενο απολύσεων στα Extra Super Market, κατά τη διαδικασία εξαγοράς τους από την εταιρεία του Σκλαβενίτη. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως: "Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας με ιδιαίτερο προβληματισμό αναμένει την ολοκλήρωση της εξαγοράς των EXTRA SUPERMARKET  από τον Σκλαβενίτη.
Μια εξαγορά που ευελπιστούμε πως θα κινηθεί προς την σωστή και δίκαιη κατεύθυνση. Μια κατεύθυνση που θα διασφαλίζει τα εργασιακά και οικονομικά δικαιώματα του ήδη υπάρχοντος εργατικού δυναμικού. Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας λειτουργώντας πάντα προληπτικά με σκοπό την προάσπιση των μελών μας, θέλει να ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτήν την  διαδικασία  της εξαγοράς, ότι θα πρέπει να τηρηθεί ως κόρη οφθαλμού η δίκαιη απαίτηση όλων εκείνων των συναδέλφων εργαζόμενων στα EXTRAπου επιθυμούν να συνεχίσουν την εργασία τους στο καινούριο εργασιακό καθεστώς, αυτό της εταιρείας Σκλαβενίτη. Για όλο το συνδικαλιστικό και εργατικό κίνημα της περιοχής θα είναι αιτία πολέμου, έστω και μια απόλυση συναδέλφου, η οποία θα πραγματοποιηθεί χωρίς την θέλησή του. Σε αυτήν την απαίτηση των συναδέλφων μας στα EXTRA θεωρούμε ότι θα πρέπει να έχει συμμάχους τον Δήμο Ελευσίνας, ως τον ύψιστο θεσμό της πόλης, αλλά και την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων ως το αρμόδιο κλαδικό δευτεροβάθμιο όργανο των εργαζομένων στο εμπόριο».  
ΠΡΕΖΑ TV
1-12-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκλαβενίτης δεν έχει διώξει ούτε έναν υπάλληλο απο κανένα Σ/Μ που αγόρασε.Πλήρωσε στους εργαζομένους ακόμα και τα μεροκάματα που όφειλαν οι προηγούμενοι εργοδότες