Σάββατο, Ιανουαρίου 25, 2014

ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΔΕΗ!

Το ΧΩΝΙ φέρνει στη δηµοσιότητα το εξώδικο µε το οποίο ο όµιλος Βιοχάλκο (των 8.000 εργαζοµένων) καταγγέλλει ότι η δηµόσια επιχείρηση ηλεκτρισµού εξαφανίζει τα εργοστάσια.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο των τροϊκανών (που αποκάλυψε Το ΧΩΝΙ στις 6/10/13) για το ξεπούληµα της ∆ΕΗ σε ξένο εκλεκτό της Μέρκελ. 
Στην επιστολή-ντοκουµέντο (27/3/12) προς τον τότε πολιτικό του προϊστάµενο υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής, Γ. Παπακωνσταντίνου, ο επικεφαλής της εταιρείας, Αρθούρος Ζερβός ζητούσε, ούτε λίγο-ούτε πολύ, να κλείσουν οι µεγαλύτεροι πελάτες της ∆ΕΗ για να αυξηθούν τα -δυσθεώρητα- κέρδη της.
 Γιατί, όµως, αυτή πρεµούρα για την εκτόξευση της κερδοφορίας της ∆ΗΜΟΣΙΑΣ εταιρείας ηλεκτρισµού, αν δεν υποκρύπτει «φτιατσίδωµα» των οικονοµικών της στοιχείων, ακριβώς για να ξεπουληθεί ευκολότερα η στρατηγική εταιρεία-περιουσιακό στοιχείο του Ελληνα φορολογούµενου σε κάποιον -προφανώς ξένο- επενδυτή;
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και όλα αυτά χάρη στο άλλοθι που δίνουν οι τεμπελχανάδες του δημοσίου.
Και την πιο κερδοφόρα επιχείρηση να έχεις, μόλις αρχίσουν τα κομματόσκυλα να μπουκάρουν απ' τα παράθυρα όσα και και να κέρδιζε πλέον δεν φτάνουν ούτε για να χοντραίνουν οι κώλοι της σαβούρας.
Στον ιδιωτικό τομέα η μούρη του εργάτη τρώει χώμα και όλα αυτά τα άχρηστα τομάρια δεν εχει τολμήσει να τα ακουμπήσει ακόμη κανένας, άντε να δούμε μέχρι πότε...

Ανώνυμος είπε...

file bgazeis mia pikria gia toys dhmosious ypalhloys giati malon den voleytikes ki esy.
skepsou omws oti an yparxi akoma ena ixnos oikonomikhs drasthriothtas se ayth th xwra ofeiletai se poly megalo vathmo se autous poy vrizeis.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή να σου πούμε ευχαριστώ επειδη σε πληρώνουμε για να έχεις να ξοδεύεις χωρίς να παράγεις τίποτα.
Μονο και για το επιχείρημά σου ότι και να πάθετε λίγο είναι.