Τετάρτη, Ιανουαρίου 29, 2014

ΚΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΘΗΒΑΣ: Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΒΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΧΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ;

Εκεί στο ΚΕΝ Θήβας η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Δε φτάνει το τεράστιο θέμα που έχει προκύψει με το ιδιωτικό ΚΨΜ  και τα προβλήματα που δημιουργεί στους νεοσυλλέκτους και τις οικογένειες τους,  το νέο ‘’χαράτσι’’ που επέβαλλαν ΓΕΣ και Υπουργείο Άμυνας,  μια νέα καταγγελία που έφτασε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης  Στρατευμένων, αυτή την φορά από συναδέλφους της μόνιμης δύναμης του ΚΕΠΒ, έρχεται να αποκαλύψει ένα όργιο κακοδιοίκησης, διακρίσεων και άνισης μεταχείρισης.
 ‘’Εμείς πλέον δεν ψωνίζουμε από το ΚΨΜ’’ αναφέρουν οι συνάδελφοι, μας έχει γονατίσει οικονομικά αυτή η κατάσταση, ενώ  το ίδιο φέρονται να κάνουν και στελέχη του κέντρου. 
Στην συνέχεια γίνεται εκτενής αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί  στο στρατόπεδο . ‘’Πρέπει να γνωρίζετε ότι στην Θήβα ο αριθμός των φαντάρων δεν επαρκεί για να καλυφθούν οι ανάγκες του κέντρου ειδικά την περίοδο της νέας σειράς’’ . Επιβαρυνόμαστε με τις αμέτρητες υπηρεσίες και τις ελάχιστες εξόδους . Οι συνάδελφοι που έχουν πόστα (μάγειρες, ΚΕΠΗΚ, Λέσχη) κάνουν κανονικά υπηρεσίες με αποτέλεσμα να κοιμούνται ελάχιστες ώρες την μέρα.

 Ζωή σε συνθήκες γαλέρας. Τις μέρες που παραμένει η ΕΣΣΟ στο κέντρο, τρέχουμε και δε φτάνουμε. Από την μέρα που θα παρουσιαστεί και θα τους ντύνουμε, μέχρι την τελευταία που θα φύγουν, είμαστε οι υπηρέτες των στελεχών, κάνοντας πολλές φορές τις δουλειές τους.
Και οι υπηρεσίες δεν σταματούν ποτέ… Ο ελεύθερος χρόνος έχει περιοριστεί, ενώ η ξεκούραση είναι άγνωστη λέξη. Βέβαια κάποιοι από ‘’εμάς’’ απολαμβάνουν την ασυλία που του παρέχει η δουλεία στο υπασπιστήριο… Μιλάμε για βύσματα που δεν καταλαβαίνουν καν τι βιώνουμε όλοι οι υπόλοιποι, ενώ παίρνουν πολυήμερες άδειες όταν οι περισσότεροι δεν βγαίνουμε ούτε εξοδούχοι .
Αλήθεια όλα αυτά δεν μπορεί να είναι μόνο δουλειά του διοικητή της ΠΔ Βούλγαρη αλλά σίγουρα γίνονται εις γνώση και καθ υπόδειξη του Ταξίαρχου της ιδιωτικοποιήσης  Λυμπερίου.
Να δοθεί εδώ και τώρα λύση στα προβλήματα της μόνιμης δύναμης της  Θήβας.
Εμείς Απαιτούμε: Να κλείσουν υπηρεσίες. Κανένας διαχωρισμός μεταξύ των φαντάρων. Να φυλάξουν σκοπιές τα βύσματα. Να δοθούν εξόδοι σε όλους. Να κλείσει το ΚΨΜ του Κομπατσιάρη εδώ και τώρα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com

ΠΡΕΖΑ TV
29-1-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: