Πέμπτη, Φεβρουαρίου 13, 2014

Η ΈΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ - ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟΥΡΔΟ!!!

Δεν φαίνεται να εκτιμούν το χιούμορ της σατιρικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια» οι αστυνομικοί της Αχαΐας και με σχετική ανακοίνωσή τους (που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δεν έχει διασταυρωθεί η εγκυρότητά της) προαναγγέλλουν την κατάθεση μήνυσης, ενώ επιρρίπτουν εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες και στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Αφορμή… ο Μπαλούρδος!

Διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στο dete.gr:


«Συνάδελφοι – ες
Αποτελεί πρόκληση και πολλά ερωτηματικά από πλευράς Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προ.Πο καθώς και του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. η διαπόμπευση που δέχονται οι αστυνομικοί ιδιαιτέρως της ΥΑΤ και ομάδας ΔΕΛΤΑ από την σατυρική σειρά «Ελληνοφρένεια» που παρουσιάζεται στην τηλεόραση του Alpha χωρίς κάποιος να παίρνει θέση.

Συγκεκριμένα εμφανίζονται ηθοποιοί που φέρουν πλήρη επιχειρησιακή στολή της ΥΑΤ, με όλα τα εμβλήματα και διακριτικά του σώματος, ως επίσης και της ομάδας ΔΕΛΤΑ τους οποίους οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές τους χλευάζουν και συχνά τους κοσμούν με ένα σωρό κοσμιτικά επίθετα και άσεμνες χειρονομίες, αφήνοντας μηνύματα ότι πρόκειτε περί ηλιθίων.

Θεωρούμε ότι η παρέμβαση πρέπει να είναι άμεση, καθ’ όσον προσβάλλει τους συναδέλφους που υπηρετούν στις υπηρεσίες αυτές αλλά και γενικότερα προς όλους τους συναδέλφους και γεννά ερωτήματα αν και ποιοι έδωσαν την άδεια και την συγκατάθεσή τους σε κάτι τέτοιο αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες τους.

Η ένωσή μας προσανατολίζεται στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς πάντα σε συνενόηση με την ΠΟΕΣΥ την οποία κάλεσε να πάρει θέση.

Ο πρόεδρος Σταύρος Τσεκούρας
Ο γεν. γραμματέας Χαράλαμπος Τσίτσικας»
ΠΡΕΖΑ TV
13-2-2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι αστυνομικοί βρε παιδί μου, ποτέ δεν είχαν humor...! Τόσοι Έλληνες σατυρίζονται, όπως οι Δ.Υ. Φαντάζεσαι να πλάκωναν τις μηνύσεις...;