Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2014

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΣΚΙΣΑΝ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

Εικόνες ντροπής αντίκρισαν την Κυριακή το πρωί όσοι βρέθηκαν στο Μουσουλμανικό Νεκροταφείο Ρόδου. Άγνωστοι είχαν κάνει κομμάτια ένα κοράνι ενώ στην είσοδο του νεκροταφείου βρίσκονταν διάσπαρτες προκηρύξεις της Χρυσής Αυγής. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Μουσουλμανικής κοινότητας Ρόδου που έσπευσαν επιτόπου στο νεκροταφείο.


Η Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου διεξάγει έρευνα για το συμβάν, αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα rodiaki.gr. 
Για προβοκάτσια κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή της Ρόδου σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Πληροφορηθήκαμε για ένα συμβάν στο μουσουλμανικό νεκροταφείο της Ρόδου.
Η τ.ο. Ρόδου δηλώνει επίσημα ότι ουδεμία σχέση έχει με την παραπάνω ενέργεια και καταδικάζει το γεγονός. Σας ενημερώνουμε ότι το μουσουλμανικό νεκροταφείο της Ρόδου αποτελεί για μας πολιτιστική κληρονομιά. Επίσης έχουμε να σας δηλώσουμε η Χρυσή Αυγή δεν κάνει θρησκευτικό διαχωρισμό μεταξύ των Ελλήνων πολιτών και ότι υποστηρικτές του κινήματος μας είναι αρκετοί Έλληνες πατριώτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.
Η ανωτέρω ενέργεια είναι καθαρά προβοκατόρικη που σκοπό έχει σίγουρα να αμαυρώσει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του κινήματός μας και να δημιουργήσει εντυπώσεις στην κλειστή κοινωνία της Ρόδου».    ΕΘΝΟΣ
ΠΡΕΖΑ TV
24-2-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: