Τρίτη, Φεβρουαρίου 11, 2014

SCHEMA: Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ IOS

Το Schema είναι το καινούργιο και δημιουργημένο από Έλληνες Universal παιχνίδι. Ένα εθιστικό fast-reaction puzzle που ακονίζει τα αντανακλαστικά μας και το μάτι μας. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για συσκευές iPhone, iPod touch, iPad/iPad Retina και βρίσκεται ήδη στο appstore.
Τον σχεδιασμό του ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Πενλίδης, ενώ το developement και το concept o Γιάννης Μπελεσιώτης.


Το Schema στην δωρεάν του έκδοση περιέχει 20 ξεκλειδωμένες πίστες. Όσοι χρήστες ενδιαφέρονται για το παιχνίδι, μπορούν να αγοράσουν την ολοκληρωμένη version που αποτελείται από 4 sets με 20 πίστες στο κάθε ένα, 60 πίστες από διάφορα χρώματα και σχήματα και ένα ολόκληρο σετ με 20 πίστες ειδικά σχεδιασμένες για μικρά παιδιά.

Ο παίκτης προσπαθεί σε κάθε πίστα να δημιουργήσει ένα σχήμα, επιλέγοντας τα κινούμενα τετραγωνάκια που περνάνε από την οθόνη.

Όταν ο παίκτης επιλέξει την πίστα που θα παίξει, εμφανίζεται το σχήμα που πρέπει να δημιουργηθεί. Αφού ξεκινήσει το παιχνίδι, το σχήμα παραμένει στο background αλλά εμφανίζεται διαφανές, ενώ τα τετραγωνάκια κινούνται από πάνω προς τα κάτω. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να μπουν τα τετραγωνάκια στην θέση που πρέπει, κάνοντας tap πάνω τους ή στην κολόνα που πρέπει να τοποθετηθούν.

Όσο λιγότερα λάθη κάνει ο παίκτης, όσο πιο γρήγορα τελειώσει την πίστα και όσα λιγότερα τετραγωνάκια χάσει, τόσο μεγαλύτερο σκορ θα πετύχει. Επίσης ο παίκτης θα μπορεί να διαγωνιστεί με τα υψηλά σκορ άλλων παικτών στο  Game Center της Apple.
enet.gr

ΠΡΕΖΑ TV
11-2-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: