Τρίτη, Φεβρουαρίου 18, 2014

Ο ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΟΝ Α. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ....ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...(VIDEO)

Στο ψηφοδέλτιο του Άρη Σπηλιωτόπουλου, που είναι υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων με το χρίσμα της ΝΔ, φαίνεται πως θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, θέλοντας κι αυτός να δώσει τη μάχη του ώστε η Αθήνα να ανακτήσει τη χαμένη της λάμψη.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς “Με τα παντελόνια κάτω” επιβεβαίωσε πως θέλει να “εμπλακεί στα κοινά” και ότι “εκτιμά την προσπάθεια του Άρη Σπηλιωτόπουλου”.


Σε δηλώσεις που έκανε στο “Πρωινό Mou”, o γνωστός ηθοποιός ανέφερε: “Επειδή πλησιάζουν οι Δημοτικές Εκλογές σκέφτομαι για μια ακόμη φορά να εμπλακώ με τα κοινά... Εκτιμώ πολύ την προσπάθεια του Άρη Σπηλιωτόπουλου” και συμπλήρωσε: “Ένας λόγος που νιώθω το χρέος να κάνω ό,τι μπορώ είναι η απελπισία που με πιάνει όταν βλέπω νέους ανθρώπους να κάνουν αδιανόητες πολιτικές επιλογές”.

Για τη Χρυσή Αυγή είπε: “Σέβομαι τη Δημοκρατία και ότι ο καθένας μπορεί να ψηφίζει ό,τι θέλει. Απλώς με οδηγεί σε μια μελαγχολία το ότι τόσοι πολλοί Έλληνες και καλλιτέχνες πιστεύουν σε αυτό, που για εμένα είναι μια φαρσοκωμωδία”.

http://www.tlife.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
18-2-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: