Κυριακή, Μαρτίου 23, 2014

ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ - ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; - ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μια ομάδα 30 με 40 ατόμων, που είχαν καλυμμένο το πρόσωπο και κρατούσαν μεγάλα όπλα, έπιασαν δύο άτομα, τους φόρεσαν κουκούλα και τα πήραν μαζί τους .
Συγκεχυμένες είναι οι εκτιμήσεις για την εισβολή ενόπλων στην πλατεία Εξαρχείων το βράδυ του Σαββάτου και την απαγωγή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, δύο ατόμων, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.
Όπως λένε στην «Εφ.Συν.» μάρτυρες του περιστατικού, γύρω στις 10:30 το βράδυ, την ώρα που ήταν γεμάτη κόσμο η πλατεία, εισέβαλε μια ομάδα 30 με 40 ατόμων. Ήταν μαυροντυμένοι, είχαν καλυμμένο το πρόσωπο, και κρατούσαν μεγάλα όπλα, μάλλον καλάσνικοφ. Ο κόσμος άρχισε να τρέχει έντρομος προς τα γύρω στενά. Οι ένοπλοι έπιασαν δύο άτομα, τους φόρεσαν κουκούλα και τα πήραν μαζί τους αποχωρώντας.
 Εφημερίδα των Συντακτών
ΠΡΕΖΑ TV
23-3-2014

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το ειδα στο indymedia αυτο και μετα διαψευτικε και διαγραφικε.....αλλοι συντροφοι λενε πως εγινε αλλοι που επικαλουνται πως ηταν στο σημειο το αρνουνται...τι παιζει ξερει κανεις??????????ειναι σοβαρο!!

Ανώνυμος είπε...


23-03-2014: Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του κέντρου Αθηνών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα 23 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του κέντρου Αθηνών

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (22-3-2014) το βράδυ, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αθηνών, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων με τα ανάλογα μέσα και εξοπλισμό.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης:

Προσήχθησαν : 33 άτομα

Συνελήφθησαν : 6 άτομα εκ των οποίων :

1 άτομο για καταδικαστικές αποφάσεις

5 για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών

Επιπλέον στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του φαινομένου της επαιτείας, προσήχθησαν από φωτεινούς σηματοδότες, δρόμους και πλατείες του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας, τριάντα ένα (31) άτομα που επαιτούσαν. Σε βάρος των ανωτέρω συντάχθηκαν Εκθέσεις Αρχής για επαιτεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=39057&Itemid=1276&lang=

Ανώνυμος είπε...

τι θες να πεις με αυτο?
οτι μπορει να ηταν αστυνομικοι?