Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2014

VICE : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ελένης Ζαρούλια, του Ηλία Κασιδιάρη και του Μιχάλη Αρβανίτη, εισηγήθηκε χθες η Επιτροπή Δεοντολογίας στην Ολομέλεια της Βουλής. Την ερχόμενη Τρίτη 18 Μαρτίου θα συνεχίσει η συνεδρίαση για τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Αντ. Γρέγο, Πολ. Ζησιμόπουλο, Αρτ. Ματθαιόπουλο, Κων. Μπαρμπαρούση, Δ. Κουκούτση, Χρ. Αλεξόπουλο και Ν. Μίχο).

Η κατηγορία που τούς βαρύνει είναι «συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης», που αναλύθηκε με πόρισμα 192 σελίδων που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τις ειδικές ανακρίτριες που χειρίζονται τις έρευνες.


Το VICE (@vice_gr) δημοσιεύει άγνωστα βίντεο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν τα μυστικά και τα ψέματα της Χρυσής Αυγής. Από τα μηχανοκίνητα τάγματα εφόδου Innova και τις συγκεντρώσεις που χαιρετούν ναζιστικά, μέχρι την παραδοχή του αρχηγού Ν. Μιχαλολιάκου σε συγκέντρωση νεολαίας, ότι «και φασίστες και ρατσιστές και ναζιστές είμαστε».

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι χρυσαυγίτες βουλευτές, έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο όταν είχε φτάσει τοαίτημα άρσης της ασυλίας τους στη Βουλή. Εκείνη τη μέρα, δεν είχαν καταφέρει να διαχειριστούν το θυμό τους και να φορέσουν τη μάσκα του «καλού πολιτευτή που διώκεται από το σύστημα». Κασιδιάρης, Ματθαιόπουλος, Ζησιμόπουλος και Μίχος συνάντησαν σε διάδρομο του Κοινοβουλίου τον υπουργό Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη και τον βουλευτή Ν. Σηφουνάκη κι άρχισαν να τους βρίζουν και να τους απειλούν. «Αρχ... θα σας γ...., λαμόγια, κλέφτες... το Μάιο θα δείτε τι θα πάθετε...».

Λίγη ώρα αργότερα, οι ίδιοι θα αρνούνταν το περιστατικό. Και θα αρκούνταν να πουν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου της Χ.Α. Ηλία Κασιδιάρη ότι «η κυβέρνηση έδωσε εντολή σε αλήτες πουλημένους δικαστικούς να κλείσουν στη φυλακή όλους τους βουλευτές της Χ.Α. λόγω των δημοτικών εκλογών και των υψηλών ποσοστών» του κόμματός του. 
ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ 
http://www.vice.com/gr/read/ayth-einai-h-xrhsh-avgh


ΠΡΕΖΑ TV
14-3-2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η φωτο απο που ειναι ? Απο τον UCK