Σάββατο, Απριλίου 05, 2014

ΑΓΡΙΝΙΟ: ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ 72 ΔΟΣΕΙΣ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΜΩΣ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 73Η!

Η καταγγελία στο agrinioreport.com είναι επώνυμη. Η κα. Μ.Μ. άλλωστε, απευθύνθηκε σε δικηγόρο για να βγάλει άκρη μ’ αυτή την ιστορία, πήγε στην Ένωση Καταναλωτών Αιτωλοακαρνανίας, έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, για να πειστεί η τράπεζα να της δώσει μια λογική εξήγηση, …πράγμα που δεν συνέβη ποτέ!


Ούτε κι εμείς μπορούμε να καταλάβουμε… Και ο ίδιος ο διευθυντής της τράπεζας, δεν μπορεί να εξηγήσει το πώς προέκυψε η πρόσθετη δόση. Αυτό τουλάχιστον μας μεταφέρει η καταγγέλλουσα, η οποία και έχει στα χέρια της 72 αποδείξεις πληρωμής, όσες και οι δόσεις για τις οποίες υπέγραψε. Τόκοι δεν υπάρχουν, άλλη αιτιολογία δεν προκύπτει από πουθενά.

Το αυτοκίνητο αγοράστηκε από αντιπροσωπία στο Αγρίνιο και η σύμβαση έγινε με υποκατάστημα τραπέζης στα Ιωάννινα. Ούτε από εκεί βγαίνει συμπέρασμα, όμως, ούτε απ’ το εδώ υποκατάστημα της τράπεζας.

271 ευρώ ήταν η κάθε μια απ’ τις 72 δόσεις. Και όταν πληρώθηκε και η τελευταία, το αυτοκίνητο θα έπρεπε να περάσει στην πλήρη κυριότητα της Μ.Μ., κάτι που δεν μπορεί να γίνει αν δεν πληρωθεί και το αγνώστου προέλευσης υπόλοιπο των 245 ευρώ: «Αρνούμαι να τα πληρώσω, δεν ξέρω και δεν μου λένε πως προέκυψε αυτό το ποσό. Εγώ ήμουν τυπικότατη στις υποχρεώσεις μου. Ή κάποιο λάθος έχουν κάνει στην τράπεζα και το χρεώνουν σε ‘μένα ή… είναι το “σύστημα” αυτό για να για να κλέβουν τον κόσμο», δηλώνει η καταγγέλλουσα, εξηγώντας ότι τα δικαστικά έξοδα είναι περισσότερα απ’ ότι η υποτιθέμενη οφειλή, οπότε… συμφέρει να πληρώσει το ανύπαρκτο χρέος και να ξεμπερδεύει. Αλλά δεν θα το κάνει!   http://www.patrastimes.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
5-4-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: