Τετάρτη, Απριλίου 02, 2014

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο ΓΓ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ-ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά την αποκάλυψη του Ηλία Κασιδιάρη ότι έχει ηχογραφήσει και βιντεοσκοπήσει διάλογο δικό του με τον γγ της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο. Εν αναμονή ανακοίνωσης του κ. Μπαλτάκου, με την οποία θα υποβάλει την παραίτησή του στον πρωθυπουργό.


Πριν από λίγη ώρα η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη ανακοίνωσε στην Ολομέλεια πως «ο κ. Μπαλτάκος θα ανακοινώσει σε λίγο την απόφασή του, την οποία είχε λάβει πολύ πριν του ζητηθεί. Αυτό που του ζητήθηκε πριν από λίγο». Υπογράμμισε πως «είναι απόφαση που είχε λάβει ο κ. Μπαλτάκος πολύ πριν δημιουργηθεί το συγκεκριμένο θέμα».

Την άμεση απομάκρυνση του Παναγιώτη Μπαλτάκου ζητά το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του.

«Η άμεση παύση του κ. Μπαλτάκου είναι το λιγότερο.

» Η παρουσία στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης ενός προσώπου με αυτές τις ιδεολογικές προτιμήσεις και τις πολιτικές απόψεις και πρακτικές ήταν παλιό 'πρόβλημα', όπως είχε πει χαρακτηριστικά πριν λίγες ημέρες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

» Δεν μπορεί να υπάρχει μέσα στον κυβερνητικό μηχανισμό κανένας ακροδεξιός θύλακας που υπονομεύει την κυβερνητική πολιτική και το σεβασμό της προγραμματικής συμφωνίας που την διέπει.

» Κατά τα λοιπά οι εκλεκτικές συγγένειες με το φιλοναζισμό, την ξενοφοβία, τον ρατσισμό, την ακροδεξιά, αργά ή γρήγορα, εκδηλώνονται, αποκαλύπτονται και πληρώνονται.

» Γι' αυτό έχει σημασία στο πλαίσιο της κυβέρνησης συνεργασίας που καλύπτει επιτακτική εθνική ανάγκη, να είναι ισχυρός και ενισχυμένος ο προοδευτικός πόλος.

» Περιττεύει, τέλος, να τονίσουμε τον απόλυτο σεβασμό μας στα πρόσωπα των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν και χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο της δικαστικής ανεξαρτησίας και της διάκρισης των λειτουργιών».  
in.gr
 ΠΡΕΖΑ TV
2-4-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: