Παρασκευή, Απριλίου 11, 2014

ΝΕΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμα μία απόπειρα τρομοκράτησης των Γιατρών του Κόσμου ώστε να σταματήσουν να βοηθούν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη έκαναν χθες τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, λίγες ημέρες μετά τις απειλές που εκτόξευσε κατά του ΚΚΕ ο υποψήφιος της ΧΑ για αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Π. Μουλιανάκης.   

Στις 12.30 το μεσημέρι ομάδα περίπου 30 χρυσαυγιτών εμφανίστηκε στο πολυϊατρείο της οργάνωσης, επί της οδού Αριστείδου στο Πέραμα, την ώρα που αυτό ήταν γεμάτο από παιδιά μεταναστών αλλά και Ελληνες κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι εκείνη την ώρα λάμβαναν ιατρική φροντίδα.
Οι χρυσαυγίτες πλησίασαν στην είσοδο του πολυϊατρείου και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των μεταναστών, ενώ απείλησαν λεκτικά και τους γιατρούς της οργάνωσης.
τρομοκράτηση Ο πρόεδρος του ελληνικού τμήματος των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης, λέει στο «Εθνος» ότι επρόκειτο για ακόμα ένα παράδειγμα των τακτικών τρομοκράτησης της οργάνωσης που εφαρμόζουν εδώ και καιρό τα μέλη της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα. «Είναι προφανές ότι οι εμφανίσεις των χρυσαυγιτών στο πολυϊατρείο μας παρακωλύουν τη δουλειά που γίνεται εκεί και παράλληλα έχουν ως στόχο να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους της περιοχής.
Μολονότι δεν επιτέθηκαν σε πολίτες και δεν προκάλεσαν υλικές ζημιές, προσπάθησαν για ακόμα μία φορά να κάνουν επίδειξη δύναμης στην περιοχή. Είναι καταστάσεις που έχουμε ζήσει και στο παρελθόν».
Τον Φεβρουάριο του 2013, ομάδα 70 χρυσαυγιτών εμφανίστηκε με απειλητικές διαθέσεις φωνάζοντας «Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή» και άλλα συνθήματα, την ώρα που το ιατρείο ήταν κατάμεστο. Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και τον Σεπτέμβριο του 2013, λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
http://www.ethnos.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
11-4-2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σε απλά ελληνικά.....πήγαν οι χρυσαύγουλοι, κλάσανε μια μάντρα αρχίδια και φύγανε!!!