Τετάρτη, Απριλίου 09, 2014

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΟΥΓΚΑΝΟΥ - ΌΤΑΝ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΦΩΝΑΞΕ "ΛΗΣΤΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Για τσιγάρα στο περίπτερο σταμάτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κοδέλλας και του κόπηκαν τα γόνατα. Όχι γιατί αυξήθηκε η τιμή των τσιγάρων, αλλά γιατί έμελλε να συναντηθεί με τον Ηλία Κασιδιάρη. 
Το περιστατικό περιγράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης. Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ (ενεργός στο κίνημα Δεν Πληρώνω στα διόδια, στις διαδηλώσεις των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα ή σε πλοία που πλέουν στη Γάζα) σταμάτησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε ένα περίπτερο στην οδό Καβάλας για να πάρει τσιγάρα. 


Και ενώ ο περιπτεράς του έγινε τα ρέστα, αισθάνθηκε να τον ακουμπάει στην πλάτη κάτι σαν πιστόλι και άκουσε κάποιον να του λέει: «Ακίνητος, ληστεία!». 

«Πάγωσε» ο άνθρωπος δεν είναι και λίγο. Γυρνώντας πίσω του να κοιτάξει, μάλλον δεν περίμενε αυτό που αντίκρισε: τον Ηλία Κασιδιάρη δηλαδή, να γελάει με το... αστείο του.

Όπως αφηγήθηκε ο ίδιος ο Δ. Κορέλλας, ήταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής που έβαλε το δάχτυλό του στην πλάτη σαν πιστόλι (όπως κάναμε συχνά στο... δημοτικό) και φώναξε «ληστεία».

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής προσπάθησε να πιάσει συζήτηση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος ότι κι εκείνος είναι απόφοιτος της Γεωπονικής, αλλά χωρίς όμως αποτέλεσμα.  
http://www.newsit.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
9-4-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: