Παρασκευή, Απριλίου 04, 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο ΥΙΟΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ

Στο αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος εμφανίστηκε την Παρασκευή, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, ο Δημήτριος-Γεώργιος Μπαλτάκος, γιος του τέως γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου.


Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτριος-Γεώργιος Μπαλτάκος αναζητείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αφού οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τους οποίους ξυλοκόπησε, υπέβαλαν μήνυση εις βάρος του. 

Την Τετάρτη, μόλις έγινε γνωστό ότι επιτέθηκε σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Λιμενικό και σε βάρος του διατάχθηκε ΕΔΕ.

Το πρωτοφανές επεισόδιο στο χώρο του Κοινοβουλίου σημειώθηκε λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη της μαγνητοσκοπημένης συνομιλίας του Ηλία Κασιδιάρη με τον πατέρα του, Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Ο υιός Μπαλτάκος σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε σε χρυσαυγίτες χτυπώντας με κλοτσιές τις πόρτες των γραφείων της ΧΑ. 

Μπήκε μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έδωσε δύο χαστούκια στον βουλευτή κ. Αρβανίτη, μπουνιές στον βουλευτή κ. Κούζηλο και χειροδίκησε κατά του βουλευτή κ. Ματθαιόπουλου ρίχνοντας του κλοτσιές. Ταυτόχρονα επιτέθηκε εναντίον όλων με ακατονόμαστες ύβρεις. IN.GR
ΠΡΕΖΑ TV
4-4-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: