Πέμπτη, Απριλίου 10, 2014

ΚΑΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

«Πολύ καλό νέο και ενθαρρυντικό σημάδι για την ίδια τη χώρα και για την Ευρώπη χαρακτήρισε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Σαντάλ Χιούγκ την επιστροφή της Ελλάδας.

Πρόσθεσε πως η Κομισιόν θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση, μόλις η ελληνική κυβέρνηση δώσει επισήμως στη δημοσιότητα τα στοιχεία για την απόδοση του ελληνικού ομολόγου.


Για «ενθαρρυντικά σημάδια ισορροπίας και ανάκαμψης» της ελληνικής οικονομίας, έπειτα από τέσσερα χρόνια δημοσιονομικής εξυγίανσης και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας νωρίτερα στο Ζάππειο, σε εκδήλωση της ελληνικής Προεδρίας παρουσία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χοακίν Αλμούνια.

Από την πλευρά του, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος εξέφρασε μεν την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να βγει από την κρίση, προειδοποιώντας πάντως ότι η πορεία δεν έχει ακόμη τελειώσει.

«Ο δρόμος είναι μακρύς και καθόλου εύκολος. Δεν πρόκειται όμως για αγώνα ταχύτητας αλλά αντοχής», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέστησε στην κυβέρνηση να μην χάσει ....«τη γραμμή του τερματισμού σε αυτό τον αγώνα».

απε





ΠΡΕΖΑTV
10-4-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: