Δευτέρα, Απριλίου 28, 2014

XΩΡΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με ιδιαίτερα μελανά χρώματα περιγράφει το γερμανικό ΥΠΕΞ την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα που θα διοργανώσει -σε λίγες εβδομάδες- την κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη.

Η Βραζιλία, αναφέρει το υπουργείο στις «οδηγίες» του, είναι μια άκρως επικίνδυνη χώρα. Το αρχικό κείμενο έχει ημερομηνία 24 Απριλίου 2014 και ανανεώνεται διαρκώς. 

Το υπουργείο καλεί τους γερμανούς που θα επισκεφθούν τη Βραζιλία να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην φορούν έντονα ρούχα, να μην επιδεικνύουν κοσμήματα, ακριβές συσκευές, τηλέφωνα κλπ.


«Σε περίπτωση επίθεσης δεν πρέπει να υπάρξει αντίσταση, γιατί οι δράστες συνήθως είναι υπό την επήρεια ουσιών» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη συμπεριφορά που πρέπει να δείχνουν οι γερμανοί τουρίστες σε μπαρ, ή σε περίπτωση που αποφασίσουν να ζητήσουν τις υπηρεσίες μιας ιερόδουλης.

«Μην αφήνετε το ποτό σας αφύλακτο και μην δέχεστε να πάτε σε ξενοδοχείο που έχει επιλέξει μια ιερόδουλη» σημειώνεται.

Όμως και η ίδια η Εθνική Βραζιλίας φαίνεται ότι λαμβάνει μέτρα εν όψει της άφιξής της στη χώρα της Νοτίου Αμερικής.

Όπως αναφέρει η El Pais, η Ομοσπονδία αρνήθηκε ευγενικά το πολυτελέστατο ξενοδοχείο που προσέφεραν οι διοργανωτές και προτίμησε να εγκατασταθεί σε ένα πριβέ αθλητικό κέντρο, όπου λειτουργεί ξενοδοχείο 5 αστέρων, αλλά και πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις.
IN.GR

ΠΡΕΖΑ TV
28-4-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: