Κυριακή, Μαΐου 18, 2014

ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΡΙΤΣΑ - ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΞΑΝΑ

Εισβολή μηχανοκίνητων ομάδων στον Πειραιά καταγγέλλει ο συνδυασμός του Θ.Δρίτσα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, μηχανοκίνητες ομάδες ατόμων με ξυρισμένα κεφάλια και μαύρες μπλούζες περιφέρονται σε εκλογικά τμήματα, φωτογραφίζουν και απειλούν υποψηφίους του συνδυασμού Δρίτσα.

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού «Το λιμάνι της αγωνίας» αναφέρεται ότι ο ιδιος ο κ. Δρίτσας επικοινώνησε με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., ενώ το νομικό τμήμα του συνδυασμού επικοινώνησε με τον Δικηγορικό Σύλλογο της πόλης, ώστε να παρέμβει.


«Καλούμε τα μέλη μας και τους ψηφοφόρους μας να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, να προσπαθήσουν με κάθε ειρηνικό τρόπο να εξασφαλιστεί η ομαλότητα της ψηφοφορίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο κ. Δρίτσας επικαλέστηκε επίσης καταγγελίες πολιτών ότι σε εκκλησία του Πειραιά, ο ιερέας μετά το πέρας της Λειτουργίας έκανε εγκωμιαστικά σχόλια υπέρ του Β.Μαρινάκη.

Εν τω μεταξύ, τόσο ο συνδυασμός Δρίτσα όσο και ο συνδυασμός του Β.Μιχαλολιάκου προσέφυγαν στην Εισαγγελία Πειραιά, καταγγέλοντας τον συνδυασμό του Γ.Μώραλη για αφισοκόληση έξω από εκλογικά τμήματα, το βράδυ του Σαββάτου.

Επίσης, κατήγγειλαν ότι μέλη του συνδυασμού Μώραλη μοίραζαν σταυρωμένα ψηφοδέλτια έξω από εκλογικά τμήματα.  in.gr
ΠΡΕΖΑ TV
18-5-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: