Δευτέρα, Μαΐου 26, 2014

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΖΗΤΑ Η ΧΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ

Με δήλωση από τη φυλακή ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος χαιρέτισε την εκλογική επίδοση τους. «Η Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος νικητής των σημερινών εκλογών. Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ν.Μιχαλολιάκος. 

Βάσει του εκλογικού αποτελέσματός της, η ΧΑ ζητά την αποφυλάκιση των βουλευτών της, που είναι προφυλακισμένοι στο πλαίσιο της δικαστικής διερεύνησης της δράσης της ως εγκληματικής οργάνωσης.


Σύμφωνα με τη δήλωση Μιχαλολιάκου: «Η Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος νικητής των σημερινών ευρωεκλογών. Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Είμαστε το μοναδικό κόμμα με διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά. Είμαστε, πλέον, ο βασικός ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων. Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται».

Σύμφωνα με τον γγ της Χρυσής Αυγής, το μήνυμα των ευρωεκλογών είναι «η άμεση αποκατάσταση της νομιμότητας και της συνταγματικής τάξης» με επιστροφή των φυλακισμένων βουλευτών της στα κοινοβουλευτικά καθήκοντά τους. «Να πάψει, επιτέλους, η εκτροπή και οι σκευωροί, που κατέλυσαν το Σύνταγμα να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου» λέει.

«Η ΝΔ του Σαμαρά πλήρωσε, εκτός από την αντιλαϊκή της πολιτική, τα ψέματα και την άθλια πολιτική σκευωρία εις βάρος μας» υπογραμμίζει, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «απέτυχε παταγωδώς να εκφράσει το ρεύμα της οργής των Ελλήνων» αναφέρει και προσθέτει: «Έγινε ουρά του Σαμαρά σε αυτήν την παράνομη δίωξη. Τα στελέχη του έχουν ουρές καταθέσεων στην Goldman Sachs και την JP Morgan».  IN.GR
ΠΡΕΖΑ TV
25-5-2014

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι πως γίνεται να βάζουν για υποψήφιοι σε εκλογές από ένα κόμμα η μια οργάνωση με εγκληματική δράση;
Επίσης δεν έχω καταλάβει ακόμα πως άτομα με βεβαρημένο ποινικό η θαμώνες του υπόκοσμου η που εκκρεμούν υποθέσεις που δεν έχουν ξεκαθαριστεί από το νόμο να βάζουν υποψήφιοι; Πως είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα;
Είναι δείγμα της βαθιάς πώρωσης της κοινωνίας, και μάλιστα από τη στιγμή που τέτοιοι υποψήφιοι εκλέγονται από ψηφοφόρους, και του "πολιτικού" η μάλλον του κομματικού συστήματος. Ένα κομματικό σύστημα που εδώ και πολλά χρόνια έχει εκπαιδεύσει τη κοινωνία στο όσο ποιο λαμόγιο είσαι, όσο πιο παράνομος και μαφία είσαι τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κάνεις τις δουλειές σου, να αρπάξεις την εξουσία από τη κοινωνία και να αναρριχηθείς σε θέσεις κλειδιά . Η πουστιά έχει αναχθεί σε προτέρημα μέσα σε ένα σάπιο σύστημα που έχει καταρρακώσει την έννοια του νόμου και που επιβραβεύει και προωθεί τα πιο βλαβερά κομμάτια του. Πράγμα που είναι αποκλειστικά εις βάρος της κοινωνίας, και έχει αποκλειστικά καταστρεπτικές επιπτώσεις σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής και πολιτικής ζωής μας .

Ανώνυμος είπε...

Το να εισαι εκλεγμενος δε σημενει οτι εχεις το δικαιωμα να χτυπας, να σκοτωνεις και να εισαι υποκοσμος γενικα.