Πέμπτη, Μαΐου 15, 2014

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΓΡΟΘΙΕΣ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν ξεπέρασε τα όρια και όπως είχε κάνει ο κουστουμαρισμένος σύμβουλος του νωρίτερα, έτσι κι αυτός αποφάσισε να σηκώσει τις γροθιές του και να χτυπήσει έναν πολίτη που πήγε να διαμαρτυρηθεί. Σε βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την τουρκική εφημερίδα Ζαμάν ο Ερντογάν φαίνεται να σηκώνει τα χέρια του και με τις γροθιές του να χτυπάει έναν πολίτη που τόλμησε να τον πλησιάσει.


Παρά το γεγονός, ότι ήταν περικυκλωμένος από ισχυρή φρουρά και αστυνομικούς, ο Ερντογάν δυσκολεύτηκε να βαδίσει στους δρόμους που βρίσκονται κοντά στο δημαρχείο της Σόμα και προφανώς αυτό τον εκνεύρισε. Μόλις είδε να τον πλησιάζει κιόλας αντέδρασε με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.
  

   


 http://www.iefimerida.gr/




ΠΡΕΖΑ TV
15-5-2014

4 σχόλια:

Κατερίνα Κασκαντίρη είπε...


ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΞΥΛΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΠΛΥΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ!

ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Μονο τοτε μπορειτε να βγειτε απο τα λαγουμια σας? Ποια αποτελεσματα αφου στους περισοτερους δημους δεν κατεβαζετε καν υποψηφιους??? Κλαμα πορδη κλασε μας τα αρχιδια και συ . Σας περιμενουμε οοοοοοπου γουσταρετε! Η πλακα ειναι οτι μετα τις εκλογες δεν θα εμφανιζεστε πουθενα και θα χασουμε τοοσους τονους γελιο.. Κριμα ησασταν καλα troll.

Ανώνυμος είπε...

Πες μου που θα εισαι το βραδυ των εκλογων να ερθω να με δειρεις.

Ανώνυμος είπε...

Ναι με τον κωλο θα μας δειρει .